Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Peaky Blinders: Ο Κίλιαν Μέρφι επέστρεψε στον τόπο του «εγκλήματος»

Peaky Blinders
Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Peaky Blinders», Κίλιαν Μέρφι εθεάθη να επιστρέφει στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς για πρώτη φορά τη Δευτέρα, αφού η παραγωγή καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Κίλιαν Μέρφι που υποδύεται τον κύριο χαρακτήρα, τον Τόμας Σέλμπι στη δραματική σειρά του BBC, εμφανίστηκε στο λιμάνι του Πόρτσοϊ στο Αμπερντινσάιρ, στη Σκωτία.

Η σειρά προβάλλεται εδώ και οκτώ χρόνια και έχει τεράστια δημοτικότητα, αλλά έχει επιβεβαιωθεί ότι η έκτη σεζόν θα είναι η τελευταία.

Ο Κίλιαν Μέρφι αισθανόταν αναμφίβολα το κρύο, καθώς άρχισε να περιηγείται στη Σκωτία με καπέλο, κοστούμι, γάντια και παλτό

Τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου φορούσαν μάσκες προσώπου και το BBC ανακοίνωσε ότι η παραγωγή τηρεί όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Η σειρά Peaky Blinders αφηγείται την ιστορία μιας εγκληματικής συμμορίας τη δεκαετία του 1920 στην Αγγλία, στο μεταπολεμικό Μπέρμιγχαμ.

Κεντρικό πρόσωπο ο Ιρλανδός Τόμας Σέλμπι, αρχηγός των γκάγκστερ που έραβαν ξυράφια στις κορυφές των καπέλων τους και χρησιμοποιούσαν κάθε μέσο για να αποκτήσει δύναμη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις