Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Poor Things: Η νέα αφίσα της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone

Poor Things: Η νέα αφίσα της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με την Emma Stone

Μερικές ώρες πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 80ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, «κυκλοφόρησε» η νέα αφίσα της ταινίας Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, με πρωταγωνίστρια τη… μούσα του, Emma Stone.

Στη νέα αφίσα του Poor Things, η Emma Stone είναι μ’ ένα εντυπωσιακό γαλάζιο φόρεμα, ενώ σε… μικρογραφία «υπάρχουν» και οι άλλοι ήρωες της ταινίας. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ταινία στην οποία συνεργάζεται με τον Γιώργο Λάνθιμο.

Η ταινία είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Σκοτσέζου Άλισντερ Γκρέι (Alistair Gray) που κυκλοφόρησε το 1992 και σε διασκευή του θεατρικού συγγραφέα Τόνι Μακναμάρα (Tony McNamara).

Η Έμμα Στόουν συμπρωταγωνιστεί με τον Γουίλεμ Νταφόε (Willem Dafoe) και τον Μαρκ Ράφαλο (Mark Ruffalo), οι οποίοι μεταξύ άλλων μοιράζονται μαζί της την νέα αφίσα.

Το «παγωμένο» γαλάζιο βλέμμα της πρωταγωνίστριας προς τον θεατή, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα σκούρα μέχρι τον ώμο μαλλιά της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Searchlight Pictures (@searchlightpics)

Η Έμμα Στόουν υποδύεται την Μπέλα Μπάξτερ, μια νεαρή γυναίκα που επανέφερε στη ζωή ο ιδιοφυής και αντισυμβατικός επιστήμονας δρ Γκόντγουιν Μπάξτερ (Νταφόε).

«Πεινασμένη» για την κοσμικότητα που της λείπει, η Μπέλα θα ακολουθήσει τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν (Ράφαλο), έναν επιδέξιο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια σε όλες τις ηπείρους.

Το καστ πλαισιώνουν επίσης οι ηθοποιοί Κάθριν Χάντερ (Kathryn Hunter), Τζέροντ Καρμάικλ (Jerrod Carmichael), Κρίστοφερ Άμποτ (Christopher Abbott), Μάργκαρετ Κουάλεϊ (Margaret Qualley) και Ραμού Γιούσεφ (Ramy Youssef).

Το Poor Things θα βγει κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου ενώ στην Ελλάδα θα προβληθεί στις αρχές του 2024.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις