Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πως έχασε η Jennifer Lopez τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Η δίαιτα που βοήθησε την διάσημη σταρ να χάσει τα κιλά που της έμειναν μετά την γέννηση των δίδυμων παιδιών της.

Η Jennifer Lopez είναι γνωστή για το υπέροχο σώμα της με τις καμπύλες. Μετά την εκγυμοσύνη όμως τα παραπάνω κιλά που είχε πάρει την έκαναν να χάσει την άψογη σιλουέτα της. 

Πολύ γρήγορα όμως επανήλθε ακόμα καλύτερη αφού ακολουθησε την γαλλική δίαιτα “Dukan”. Η δίαιτα αυτή είναι επινόηση του διατροφολόγου Dr. Rierre Dukan και την έχουν ακολουθήσει επιτυχώς 1,5 εκατομμύριο γυναίκες στη Γαλλία.

Το βιβλίο που έχει εκδοθεί από τον γνωστό διατροφολόγο πρόσφατα μεταφράστηκε λόγω της μεγάλης αναγνωσιμότητάς του και στα Αγγλικά. Μάλιστα, η αγγλική έκδοση έφτασε στην κορυφή της λίστας του Amazon παρόλο που κυκλοφορεί επίσημα στις 13 Μαΐου.

Η δίαιτα χωρίζεται σε 4 στάδια. Στο πρώτο, που ονομάζεται στάδιο της επίθεσης περιλαμβάνεται η αποφυγή υδατανθράκων και η κατανάλωση μόνο πρωτεϊνούχων φαγητών. Στο δεύτερο στάδιο, οι πρωτείνες εξισορροπούνται με λαχανικά σε εναλακτικές μέρες. Το τρίτο στάδιο είναι περισσότερο για την διατήρηση της απώλειας βάρους και είναι μια πιο χαλαρή φάση της δίαιατας με τους υδατάνθρακες να μπαίνουν σιγά σιγά στην διατροφή.

Η τελευτάια φάση που είναι κι η καλύτερη, σου επιτρέπει να φας ότι επιθυμείς εκτός από μία εβδομάδα που πρέπει να επιστρέψεις στην διατροφή μόνο με πρωτεΐνες. Σύμφωνα με τον γιατρό, το τελευταίο στάδιο είναι αυτό το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσεις για την υπόλοιπη ζωή σου για να παραμείνεις αδύνατος.

Ακολουθώντας πιστά αυτό το διατροφικό πρόγραμμα η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της καινούριας της ταινίας, “Back up plan”, πιο κομψή από ποτέ.

H Jennifer Lopez στην πρεμιέρα της ταινίας της

 

 

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε