Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

«Queen: Rock Tour» – Ροκάρεις με το θρυλικό συγκρότημα σε Android και iOS κινητά (pic, vid)

«Queen: Rock Tour» – Ροκάρεις με το θρυλικό συγκρότημα σε Android και iOS κινητά (pic, vid)
ΑΠΕ ΜΠΕ

Οι θρυλικοί Queen τώρα και σε game για κινητά. Το «Queen: Rock Tour» είναι πλέον διαθέσιμο σε iOS και Android και είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του κορυφαίου ροκ συγκροτήματος.

Η κυκλοφορία του παιχνιδιού «Queen: Rock Tour» συνδέεται με το γιορτασμό των 50 χρόνων του διάσημου γκρουπ. 

Οι παίκτες του «Queen: Rock Tour» έχουν τη δυνατότητα να αναδημιουργήσουν στα Android και iOS κινητά τους τηλέφωνα, εμβληματικά τραγούδια της μπάντας, ενώ ταυτόχρονα ντύνονται όπως τα μέλη του συγκροτήματος.

Οι παίκτες μπορούν να εμφανίζονται ως Φρέντι Μέρκιουρι, Μπράιαν Μέι, Τζον Ντίκον, ή Ρότζερ Τέιλορ και να δίνουν συναυλία σε δέκα ιστορικούς χώρους παγκοσμίως, αναπαριστάνοντας τις εικονικές περιοδείες της μπάντας.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει 20 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του γκρουπ, συμπεριλαμβανομένων των «We Will Rock You», «Radio Ga Ga» και «Don’t Stop Me Now». Οι υψηλές βαθμολογίες θα ξεκλειδώσουν γνώσεις για τη μπάντα και αποκλειστικές εικόνες από τα επίσημα αρχεία των Queen.

«Δώσαμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες της ιστορίας των Queen, της αυθεντικότητας και της τέχνης για να δημιουργήσουμε το κατάλληλο αφιέρωμα σε μία από τις πιο σημαντικές μπάντες στην ιστορία της ροκ και στοχεύουμε να θέσουμε νέα πρότυπα για το πώς θα μπορούσαν να λειτουργούν σήμερα στο κινητό μουσικά παιχνίδια με επίκεντρο ένα συγκρότημα» δήλωσε ο διευθυντής δημιουργικού της Gamesloft, Σέντρικ Ρατάιζακ, μέσω δελτίου Τύπου.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις