Τρίτη, 21 Μαΐ
26oC Αθήνα

Queen: Έρχεται ακυκλοφόρητο τραγούδι με τον Φρέντι Μέρκιουρι

Queen: Έρχεται ακυκλοφόρητο τραγούδι με τον Φρέντι Μέρκιουρι
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος των «Queen» Μπράιαν Μέι (Brian May) και Ρότζερ Τέιλορ (Roger Taylor) επιβεβαίωσαν στο BBC ότι θα παρουσιάσουν ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τον αείμνηστο Φρέντι Μέρκιουρι (Freddie Mercury). Τίτλος του: «Face It Alone»!

Ο Τέιλορ το χαρακτήρισε «ένα μικρό διαμάντι από τον Φρέντι». Ήταν ανάμεσα στα τραγούδια για το 13ο στούντιο άλμπουμ τους, «The Miracle», το οποίο κυκλοφόρησε στις 22 Μαΐου του 1989. Ο Μέρκιουρι πέθανε δύο χρόνια αργότερα.

Παραδέχθηκε ότι το είχαν ξεχάσει και το χαρακτήρισε «υπέροχο» και «πραγματική ανακάλυψη». Παράλληλα ανακοίνωσε ότι θα «κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο». Ο Μέι πρόσθεσε: «Ήταν “κρυμμένο”. Το ακούγαμε πολλές φορές και λέγαμε: Ωχ όχι, δεν μπορούμε πραγματικά να το “σώσουμε”. Είναι όμορφο και συγκινητικό».

«Ένα κομμάτι γεμάτο πάθος», συμφώνησε ο Τέιλορ. «Κάντε ό,τι θέλετε με τη μουσική μου αλλά μη με κάνετε να φαίνομαι βαρετός», ήταν οι τελευταίες λέξεις του Φρέντι Μέρκιουρι προς τους κληρονόμους του και τα μέλη των Queen, λίγες μέρες πριν πεθάνει, στις 24 Νοεμβρίου του 1991.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις