Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ray Liotta: To συγκινητικό μήνυμα της Λορέιν Μπράκο για τον θάνατο του κινηματογραφικού συζύγου της

Ray Liotta: To συγκινητικό μήνυμα της Λορέιν Μπράκο για τον θάνατο του κινηματογραφικού συζύγου της

Σοκ στον κόσμο του Χόλιγουντ έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού και πολυβραβευμένου ηθοποιού, Ρέι Λιότα (Ray Liotta), πρωταγωνιστή ταινιών της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Η Λορέιν Μπράκο, που υπήρξε κινηματογραφικό ζευγάρι με τον ηθοποιό, ως η Κάρεν και ο Χένρι Χιλ στην περίφημη ταινία του 1990, Goodfellas (Τα καλά παιδιά), δήλωσε συντετριμμένη. 

«Είμαι εντελώς συντετριμμένη που άκουσα αυτά τα τρομερά νέα για τον Ρέι μου. Μπορεί να είμαι οπουδήποτε στον κόσμο και οι άνθρωποι να έρχονται και να μου λένε ότι η αγαπημένη τους ταινία είναι το Goodfellas» έγραψε η Λορέιν Μπράκο, σε ανάρτησή της στο Intagram σχολιάζοντας τον ξαφνικό θάνατο του Ρέι Λιότα (Ray Liotta). 

«Πάντα ρωτούν ποιο ήταν το καλύτερο κομμάτι στη δημιουργία αυτής της ταινίας. Η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια… ο Ρέι Λιότα» προσθέτει η ηθοποιός. Τα συγκινητικό της μήνυμα συνόδευσε με μια φωτογραφία των δυο τους, που σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, είναι από μια πρεμιέρα που είχαν πάει στη Νέα Υόρκη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorraine Bracco (@braccoabroad)

Ο Ρέι Λιότα πέθανε στον ύπνο του, σε ηλικία 67 ετών στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου βρισκόταν εκεί για τα γυρίσματα της ταινίας «Dangerous Waters». Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Αφήνει πίσω μια κόρη αλλά και την αρραβωνιαστικιά του, με την οποία θα παντρευόντουσαν σύντομα.


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις