Σάββατο, 15 Ιουν.
31oC Αθήνα

Red Bull Cliff Diving: Το πιο θεαματικό event της χρονιάς έρχεται σε 2 μόνο ημέρες

Red Bull Cliff Diving: Το πιο θεαματικό event της χρονιάς έρχεται σε 2 μόνο ημέρες

Εάν σου αρέσουν τα γαλαζοπράσινα νερά και θες να ζήσεις εμπειρίες που θα σε συναρπάσουν τότε δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις το Red Bull Cliff Diving. 

Το 1ο stop του πιο εντυπωσιακού παγκόσμιου διαγωνισμού, του Red Bull Cliff Diving World Series, είναι προ των πυλών.

Αυτή την Παρασκευή, 24 Μαΐου, η Λίμνη Βουλιαγμένη θα μετατραπεί σε ένα απίστευτο σκηνικό γεμάτο cliff diving δράση, και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή, 26 Μαΐου. Πίστεψέ μας δεν πρέπει να το χάσεις!

3 ημέρες γεμάτες δράση και πολλά ακόμα

Κάθε μέρα οι πόρτες της Λίμνης θα είναι ανοιχτές για το κοινό από τις 08.30 και θα κλείνουν στις 23.00.

Κατά τη διάρκεια των 3 αυτών ημερών θα έχεις την ευκαιρία να δεις από κοντά 24 από τους καλύτερους cliff divers στον κόσμο να πραγματοποιούν απίστευτες φιγούρες στον αέρα, κυνηγώντας την «τέλεια βουτιά» και προσπαθώντας να αποσπάσουν το περίφημο «10άρι» από τους κριτές.

Ωστόσο, σου δίνουμε την ευκαιρία να μην μείνεις μόνο θεατής. Επειδή θέλουμε πραγματικά να απολαύσεις το μοναδικό αυτό event θα μπορείς να συμμετάσχεις και σε fun activities όπως:

Platforms Walks: Σου δίνουμε τη δυνατότητα να περπατήσεις στην πλατφόρμα από όπου οι άνδρες αθλητές θα τολμήσουν να βουτήξουν – 27μ πάνω από τη Λίμνη Βουλιαγμένη. Έχεις το θάρρος να το κάνεις;  

SUP Challenges: Αν πάλι θες κάτι πιο fun και η ισορροπία σου είναι άψογη, σου προτείνουμε να αρπάξεις μία σανίδα και να πάρεις μέρος στα SUP challenges.

Ενώ, όλη τη μέρα – εκτός από τις ώρες των αγωνισμάτων – θα μπορείς να κολυμπήσεις στα ιαματικά νερά της Λίμνης. Επίσης, σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις από τον Experience Partner του event, το CU, καθώς και δωρέαν Unlimited Data αν είσαι συνδρομητής του για να μοιραστείς όλες τις βουτιές των divers!

Παρακάτω θα βρεις το αναλυτικό πρόγραμμα των ημερών:

Οι 24 αθλητές και οι 5 κριτές της Αθήνας

Σε κάθε ένα από τα 8 stops του Red Bull Cliff Diving World Series αγωνίζονται οι permanent divers – δηλαδή οι μόνιμοι αθλητές – και μαζί τους τα wildcards – δηλαδή αθλητές που ανάλογα τη βαθμολογία τους διαγωνίζονται και σε διαφορετικά stops.

Για το 1ο stop του 2024, που είναι η Αθήνα, οι αθλητές που θα διαγωνιστούν είναι οι εξής:

Από τους 12 συνολικά κριτές που υπάρχουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό, 5 είναι αυτοί που θα έρθουν στη Λίμνη Βουλιαγμένη και αυτοί είναι: ο Cyrille Oumedjkane από την Γαλλία ως head κριτής, η Anke Piper από τη Γερμανία, η Marion Reiff από την Αυστρία, ο Jeff Arbon από την Αυστραλία και η Ginger Huber από την Αμερική.

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια το Red Bull Cliff Diving επιστρέφει στη γραφική Λίμνη Βουλιαγμένη – την πρώτη τοποθεσία που έγινε ποτέ τελικός του παγκόσμιου αυτού πρωταθλήματος, το 2009 – πιο πλούσιο και πιο συναρπαστικό από ποτέ. Μην χάσεις την ευκαιρία να το δεις από κοντά και να ζήσεις ένα αξέχαστο τριήμερο με πολλά activities.

Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις