Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Red Hot Chili Peppers: Ταινία η ζωή του frontman – Προσωπικές σχέσεις, εθισμοί και μουσική

Red Hot Chili Peppers: Ταινία η ζωή του frontman – Προσωπικές σχέσεις, εθισμοί και μουσική
Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί η ταραγμένη ζωή του Άντονι Κίντις του αρχηγού των Red Hot Chili Peppers.

Σύμφωνα με το Deadline, το στούντιο έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για τη βιογραφία του Άντονι Κίντις frontman των Red Hot Chili Peppers που κυκλοφόρησε το 2005.

Το βιογραφικό βιβλίο με τίτλο «Scar Tissue» εξιστορεί τα παιδικά του χρόνια, τις μάχες με τον εθισμό και τη δημιουργία των Red Hot Chili Peppers.

Στη βιογραφία του, ο τραγουδιστής του αμερικανικού ροκ συγκροτήματος αναφέρεται στο θάνατο του πρώτου κιθαρίστα των Chili Peppers, Χίλελ Σλόβακ από υπερβολική δόση ηρωίνης. πώς αυτός και ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers Flea κράτησαν το συγκρότημα ζωντανό και πολλά άλλα.

Επίσης στη βιογραφία περιλαμβάνεται και μια ματιά στην προσωπική του ζωή και στη σχέση του Άντονι Κίντις με τον πατέρα του.

Η Universal Pictures, υπόσχεται ότι μεταφορά των απομνημονεύματων του Κίντις θα είναι «ένα συγκλονιστικά ειλικρινές πορτρέτο ενός καλλιτέχνη, εθισμένου και αρχηγού.

«Μετάνιωσα λίγο για το βιβλίο καθώς προκλήθηκε κάποιος πόνος. Αλλά μετά, άρχισα να βλέπω το μακροπρόθεσμο θετικό αντίκτυπο. Ο κόσμος το διάβαζε σε νοσοκομεία, φυλακές και σχολεία και είχε θετική επίδραση», δήλωσε ο τραγουδιστής των Red Hot Chili Peppers σε συνέντευξη του το 2016.

«Συνειδητοποίησα ότι το όλο νόημα της συγγραφής αυτού του βιβλίου δεν ήταν για μένα, αλλά για να δείξω ότι κάποιος μπορεί να πάει μέχρι κάτω και να επιστρέψει πίσω και να έχει μια παραγωγική, επιτυχημένη ευτυχισμένη ενδιαφέρουσα ζωή. Και έτσι, όποια ντροπή, πόνο ή δυσκολία ή ενόχληση πέρασα, άξιζε τον κόπο γιατί έχω τόσους πολλούς ανθρώπους να με πλησιάζουν λέγοντας ότι τα παιδιά τους το διάβασαν και επανήλθαν χάρη σε αυτό», εξομολογήθηκε ο Άντονι Κέρτις.

Όσον αφορά στη μουσική καριέρα του Άντονι Κέρτις και των Red Hot Chili Papers, η περιοδεία «Unlimited Love Tour» του συγκροτήματος συνεχίζεται στις 28 Μαΐου στο Ρίτζφιλντ της Ουάσιγκτον και περιλαμβάνει συναυλίες στο Σολτ Λέικ Σίτι, το Τορόντο και το Μπάφαλο.

Αναμένεται η περιοδεία να κλείσει στο Σεντ Λούις στις 30 Ιουλίου. Μέχρι τότε οι φαν του συγκροτήματος θα μπορούν να απολαύσουν στις συναυλίες και ειδικούς καλεσμένους όπως οι Kid Cudi, Ice Cube, Ken Carson, Otoboke Beaver, Seun Kuti & Egypt80, Wand και IRONTOM.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις