Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Rihanna: Η νεώτερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της Αμερικής

Rihanna: Η νεώτερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της Αμερικής

Το κορίτσι από τον Άγιο Μιχαήλ των νήσων Μπαρμπέιντος που πουλούσε ρούχα στον δρόμο μαζί με τον πατέρα της για να ζήσουν, κατάφερε να γίνει η νεώτερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος της Αμερικής. Στα 34 χρόνια της  η Rihanna είναι σύμφωνα με το Forbes 21η στην λίστα με περιουσία 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Rihanna τραγουδίστρια και επιχειρηματίας που μεγάλωσε στο Μπρίτζνταουν και πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια, αφού όλη η οικογένεια ζούσε σε ένα σπίτι τεσσάρων δωματίων και η ίδια αναγκαζόταν να βοηθάει τον πατέρα της πουλώντας ρούχα σε ένα στασίδι στο δρόμο, προκειμένου να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, είναι πλέον δισεκατομμυριούχος και πολύ ψηλά στην λίστα του γνωστού περιοδικού.

Η Ριάννα ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία επτά ετών, με ιδιαίτερη αγάπη στη ρέγκε μουσική, ενώ και στο σχολείο της, συμμετείχε σε ότι είχε να κάνει με τη μουσική. Με σταθερά βήματα και παρά τις δυσκολίες η Ριάννα κατάφερε να γίνει παγκοσμίως γνωστή και να τραγουδήσει τεράστιες επιτυχίες.

Τον περασμένο Απρίλιο, συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιος ανθρώπους στον κόσμο. Εκείνη την εποχή, η τραγουδίστρια – επιχειρηματίας λόγω της θετικής πορείας της εταιρείας καλλυντικών Fenty Beauty και της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty που έχει ιδρύσει εντάχθηκε στη λίστα με περιουσία 1,729 δισ. δολάρια. Έγινε επίσης η πρώτη δισεκατομμυριούχος της πατρίδας της, των νησιών Μπαρμπέιντος.

Να πούμε ότι στην λίστα του Forbes βρίσκονται και άλλες επιτυχημένοι celebrities όπως η Κιμ Καρντάσιαν που στα 41 της  θεωρείται η επόμενη νεότερη δισεκατομμυριούχος με περιουσία 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Κατατάχθηκε στη 16η θέση της λίστας.

Ακόμη  η Κάιλι Τζένερ, ετεροθαλής αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν το 2018  ανακηρύχθηκε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος από το περιοδικό. Ωστόσο, μετά από εκ νέου υπολογισμό που απέδειξε ότι η καθαρή της περιουσία διαμορφωνόταν στα 900 εκατομμύρια δολάρια αντί για ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ο τίτλος της αφαιρέθηκε.

Τώρα, η Τζένερ είναι η νεότερη, όχι δισεκατομμυριούχος στη λίστα, με περιουσία 600 εκατομμυρίων δολαρίων και καταλαμβάνει την 41η θέση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις