Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Salma Hayek: Τα παιχνίδια της 56χρονης σταρ με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της στην πισίνα

Salma Hayek: Τα παιχνίδια της 56χρονης σταρ με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της στην πισίνα

Η πάντα εντυπωσιακή Salma Hayek, όντας ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, συχνά μοιράζεται στα προφίλ της στα social media στιγμές της καθημερινότητάς της με τα εκατομμύρια followers της φίλους.

Η 56χρονη σταρ ανέβασε αυτή τη φορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτοιγραφιών από τα παιχνίδια της στην πισίνα με τον 61χρονο δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, François-Henri Pinault.

Η Salma Hayek έχει ανέβει στην πλάτη του συζύγου της, τον έχει αγκαλιάσει και χαμογελά στον φακό. Με ένα ολόσωμο ροζ μαγιό που αναδεικνύει τις καμπύλες της, δείχνει να απολαμβάνει σαν παιδί κάθε στιγμή με τον αγαπημένο της.

«Απόλαυσα τις μεγάλες ευλογίες του ήλιου, νερού και της αγάπης. Ευγνώμων», έγραψε η Salma Hayek στη λεζάντα της ανάρτησής της στo Instagram.

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, η ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek) καλεσμένη στην εκπομπή «Let’s Talk Off Camera», αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, την αντισυμβατική θεραπεία ομορφιάς που έχει υιοθετήσει για να παραμείνει νέα αφήνοντας τους θαυμαστές της έκπληκτους.

Στην ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ μπότοξ, η πρωταγωνίστρια, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη «όχι μπότοξ!» υπογραμμίζοντας πως κάνει διαλογισμό εξαιτίας των «πολλών προβλημάτων υγείας» που είχε.

«Μπορώ να κάνω για ώρες γιατί δεν νιώθω τον χρόνο και είναι τόσο διασκεδαστικό. Όταν κάνω διαλογισμό και με βλέπουν οι φίλοι μου, μου λένε “φαίνεσαι 20 χρονών”», ανέφερε η Χάγιεκ σημειώνοντας ότι όταν σταματά να κάνει παρατηρεί αλλαγές στην εμφάνισή της, καθώς εμφανίζονται σημάδια γήρανσης.

«Όταν δεν κάνω διαλογισμό για κάποιο χρονικό διάστημα, το πρόσωπο μου αρχίζει να “πέφτει”», τόνισε η Salma hayek.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις