Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Saltburn: Η Margot Robbie έλαμψε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας

Saltburn: Η Margot Robbie έλαμψε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η νέα ταινία Saltburn έκανε πρεμιέρα στο ιστορικό Ace Theatre του Λος Άντζελες και η Μάργκοτ Ρόμπι έλαμψε στο κόκκινο χαλί, πλάι στις – επίσης λαμπερές – Κάρεϊ Μάλιγκαν και Έμεραλντ Φένελ.

Η Μάργκοτ Ρόμπι έκανε μια υπέρκομψη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας της ταινίας. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα καφέ στράπλες κορσέ με διαφάνεια – μεταξωτή δημιουργία του διάσημου οίκου Schiaparelli – και μια μακριά φαρδιά φούστα στην ίδια απόχρωση ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με δερμάτινες μυτερές γόβες και χρυσά αξεσουάρ.

Συνοδευόταν από τον σύζυγό της Τομ Άκερλεϊ, σε μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνισή τους. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2016 κρατά χαμηλό προφίλ.

Η ταινία Saltburn είναι μία παραγωγή των Amazon Studios και MGM Studios σε σενάριο και σκηνοθεσία της βραβευμένης Έμεραλντ Φένελ. Την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η εταιρεία LuckyChap Entertainment και  επικεντρώνεται σε μια μεγάλη αριστοκρατική οικογένεια της Βρετανίας.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη «παλεύοντας να βρει τη θέση του στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο φοιτητής Ολιβερ Κουίρκ (Μπάρι Κέογκαν) παρασύρεται στον κόσμο του γοητευτικού και αριστοκράτη Φίλιξ Κάτον (Τζέικομπ Ελόρντι), ο οποίος τον προσκαλεί στο Saltburn, το αχανές κτήμα της εκκεντρικής οικογένειάς του για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Δείτε το τρέιλερ:

Το «Saltburn» αναμένεται στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και DailyMail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις