Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Saturday Night Live: Η απεργία των σεναριογράφων ακυρώνει την επιστροφή του Πιτ Ντείβιντσον

Saturday Night Live: Η απεργία των σεναριογράφων ακυρώνει την επιστροφή του Πιτ Ντείβιντσον

Η απεργία του Σωματείου Σεναριογράφων Αμερικής (Writers Guild of America) ακυρώνει το επερχόμενο επεισόδιο της θρυλικής σειράς του NBC, Saturday Night Live, στο οποίο ήταν να επιστρέψει ο Πιτ Ντέιβιντσον (Pete Davidson).

Ο γνωστός κωμικός και ηθοποιός επρόκειτο να επιστρέψει στο Saturday Night Live το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (6-7/5) για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το σόου την περσινή σεζόν. Όμως, η απεργία αναγκάζει την παραγωγή να ακυρώσει το ζωντανό επεισόδιο.

Καλεσμένος του Πιτ Ντέιβιντσον στο Saturday Night Live θα ήταν ο μουσικός Lil Uzi Vert. Ωστόσο, το NBC ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει επαναλήψεις λόγω της απεργίας. Σύμφωνα με το Variety, το NBC ανέφερε ότι «θα μεταδίδονται επαναλήψεις του SNL από το Σάββατο 6 Μαΐου εκτός αν υπάρξει κάτι νεότερο».

Δεν είναι σαφές εάν τελικά κάποια νέα επεισόδια θα προβληθούν στην 48η σεζόν, καθώς μετά τον Μάιο το σόου συνήθως διακόπτεται για το καλοκαίρι.

Μιλώντας στο «The Tonight Show» νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Πιτ Ντέιβιντσον αστειεύτηκε για την πιθανότητα ακύρωσης του SNL.

«Δεν είναι θετικό γιατί απλώς τροφοδοτεί την περίεργη ιστορία μου που έχω στο μυαλό μου. Σκέφτομαι ότι δεν ήθελαν να παρουσιάσω το σόου – όλα έχουν να κάνουν με εμένα!» σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις