Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Sienna Miller: Εντυπωσίασε με την κοιλίτσα της στο κόκκινο χαλί του λαμπερού Vogue World Show στο Λονδίνο

Sienna Miller: Εντυπωσίασε με την κοιλίτσα της στο κόκκινο χαλί του λαμπερού Vogue World Show στο Λονδίνο
Reuters

Όλα τα βλέμματα τράβηξε η Sienna Miller στο Vogue World Show του Λονδίνου. Η Βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός Σιένα Μίλερ έδειξε με στυλ την κοιλίτσα της στο κόκκινο χαλί της λαμπερής εκδήλωσης.

Η Sienna Miller σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί το δεύτερο παιδί της από τον σύντροφό της Oli Green.

Η Σιένα Μίλερ βρέθηκε στο «Theatre Royal Drury Lane», επιλέγοντας να φορέσει μία εντυπωσιακή ιβουάρ φούστα του οίκου Schiaparelli και ασορτί σατέν crop top αφήνοντας να πρωταγωνιστήσει η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η Βρετανοαμερικανίδα σταρ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διάφανο καλσόν και ψηλοτάκουνες γόβες του οίκου ενώ επέλεξε χρυσά αξεσουάρ.

Σημειώνεται ότι η ξεχωριστή εκδήλωση που φέρει την υπογραφή του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Στίβεν Ντάλντρι (Stephen Daldry) και «άνοιξε» την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, ήταν προς τιμήν του βρετανικού θεάτρου και της μόδας.

Η Mίλερ επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της από τον σύντροφό της Όλι Γκριν τον Αύγουστο, όταν εθεάθη να κάνει διακοπές στην Ίμπιζα.

Είναι ήδη μητέρα της 11χρονης Μάρλοου από τη σχέση της με τον Βρετανό ηθοποιό Τομ Στάριτζ (Tom Sturridge), ενώ προηγουμένως ήταν παντρεμένη με τον Τζουντ Λο (Jude Law).

φωτογραφίες: Reuters

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις