Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Spice Girls: Διέρρευσε τραγούδι τους με πρόστυχο τίτλο μετά από 30 χρόνια

Spice Girls: Διέρρευσε τραγούδι τους με πρόστυχο τίτλο μετά από 30 χρόνια
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι Spice Girls… κοκκινίζουν από ντροπή με τη διαρροή ενός τραγουδιού που ηχογράφησαν πριν από 30 χρόνια, αφού ο προκλητικός τίτλος του τραγουδιού βγήκε στη δημοσιότητα σε μια ανεξήγητη παραβίαση του αρχείου του συγκροτήματος.

Το τραγούδι των Spice Girls που διέρρευσε είναι το “C. U. Next Tuesday” και τα 4 κεφαλαία γράμματα σχηματίζουν μια άλλη λέξη που παραπέμπει σε γυναικείο γεννητικό όργανο. Το συγκρότημα είχε ηχογραφήσει το κομμάτι πριν από περίπου 30 χρόνια, για το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Spice”.

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, κάποιος χάκαρε το αρχείο των Spice Girls και έδωσε στη δημοσιότητα ένα demo του τραγουδιού. Πρόσφατα, το συγκρότημα έβγαλε νέο άλμπουμ για τον εορτασμό των 25 χρόνων από την ίδρυσή τους, όμως το “C. U. Next Tuesday” δεν μπήκε στην τελική λίστα τραγουδιών.

Η Mel C είχε εκφράσει την απέχθειά της για το κομμάτι στο παρελθόν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν το βγάλαμε ποτέ ποτέ γιατί είναι ένα σωρό σκ@@@. Θα ήταν βλακεία αν το βγάζαμε τώρα σε άλμπουμ». Όμως, αυτό τελικά διέρρευσε και μια πηγή κοντά στο συγκρότημα αναφέρει στη βρετανική Sun ότι «οι Spice Girls ελπίζουν και θέλουν να ξεχαστεί γρήγορα γιατί το κομμάτι είναι cringe».

«Οι Spice Girls βρίσκονται σε μια πολύ διαφορετική φάση στη ζωή τους τώρα από αυτή στην οποία βρίσκονταν όταν γράφτηκε το τραγούδι, τη δεκαετία του ’90. Στο μέλλον θα ασχοληθούν με άλλα project και μπορεί αυτό το τραγούδι να είναι λίγο ντροπιαστικό αλλά δεν θα ασχοληθούν με τη διαρροή του», δήλωσε χαρακτηριστικά η πηγή.

Με πληροφορίες από DailyMail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις