Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor All Star: Τζέιμς Καφετζής, Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τα ζευγάρια στο reality

Survivor All Star: Τζέιμς Καφετζής, Ελίζαμπεθ Ελέτσι και τα ζευγάρια στο reality

Ο Τζέιμς Καφετζής μιλάει για τα μηνύματα που πήρε όταν έπαιξε το τρέιλερ του Survivor all star, και αναφέρει με ποιον θα έκανε παρέα αν έμπαινε στο ριάλιτι και τι σημαίνει η απουσία του Τριαντάφυλλου.

Ο Τζέιμς Καφετζής αρχικά δήλωσε: «Δεν θέλω να μπω στο Survivor all star, αν υπήρχε μία περίπτωση να το κάνω, δεν θα ήταν από την αρχή, οι δύο πρώτοι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι» και παραδέχεται και συνεχίζει «το Survivor ήταν το μέσο για να με γνωρίσει ο κόσμος και να κρίνει αν με συμπαθείς ή όχι».

«Μου έκανε εντύπωση που με έβαλαν στο τρέιλερ για το Survivor all star, γιατί στον τελικό δεν είχαν δείξει ούτε ένα πλάνο μου. Μου έστελναν μηνύματα τύπου ”ΔΕΗ, φυσικό αέριο, στα ύψη, λυπήσου μας, δεν έχουμε λεφτά να σε ψηφίσουμε”».

Στη συνέχεια αποκάλυψε μάλιστα: «Το καλοκαίρι συνάντησα τον Γιώργο Λιανό και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να πάρω μέρος στο Survivor all star» και συνέχισε «όταν προσπάθησαν να με μεταπείσουν για να μην αποχωρήσω μου έδιναν περισσότερα χρήματα από αυτά που δίνουν τώρα στους παίκτες».

Όσο για τον Τριαντάφυλλο, ο Τζέιμς Καφετζής ανέφερε: «Ο Τριαντάφυλλος θέλει να πάει αλλά όχι με λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε όταν συμμετείχε».

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το Survivor και τους συμμετέχοντες.

«Λένε ότι θα μπω αργότερα στο Survivor. Όλοι οι All Star θα παίρνουμε 5.000 ευρώ. Επειδή ξέρω τον Γιώργο Αγγελόπουλο, μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν θέλει να πάει γιατί είναι 90% ριάλιτι.

Το Survivor All Star θα είναι ένα «βρόμικο» Power of Love. Είναι ένα ριάλιτι έχουν μπει όλα τα ζευγάρια και θα πουλήσουν έρωτα. Θα είναι μέσα στις λάσπες Βρισηίδα – Σπύρος, Μαριαλένα – Σάκης θα είναι άλλο το σκηνικό», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Δεν είναι μαζί ο Βασάλος και η Βαλαβάνη έτσι λέει το ρεπορτάζ μου. Δεν είναι με τη Σοφιάννα ο Κωνσταντίνος», σχολίασε.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου ότι εάν μπει στο ριάλιτι θα κάνει 60% τηλεθέαση η Ελίζαμπεθ Ελέτσι υπογράμμισε πως, «Ο Τριαντάφυλλος είναι ο μόνος παίκτης που έχει φτιάξει δικό του ρόλο στο survivor. Δεν θυμάμαι στο συμβόλαιο που είχαμε υπογράψει να υπάρχει όρος πως θα είναι ένας “πρόεδρος” που θα κάθεται στην εξέδρα. 60% τηλεθέαση δεν θα κάνει μόνο ο Τριαντάφυλλος μη γελιόμαστε».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις