Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: O Βασίλης Ζούλιας αποκαλύπτει όσα δεν ξέρουμε για τον Περικλή Κονδυλάτο

Survivor: O Βασίλης Ζούλιας αποκαλύπτει όσα δεν ξέρουμε για τον Περικλή Κονδυλάτο

Η κάμερα του “Eυτυχείτε” συνάντησε τον συνεργάτη και καλό του φίλο του Περικλή Κονδυλάτου του Survivor, Βασίλη Ζούλια, ο οποίος μας ξεναγεί στο γραφείο του αμφιλεγόμενου παίκτη.

Το Survivor έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών. Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα του Survivor φέτος είναι ασφαλώς ο Περικλής Κονδυλάτο. Με τον χαρακτήρα του, ο παίκτης έχει καταφέρει να στρέψει πολλούς συμπαίκτες του αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού κοινού εναντίον του.

Η κάμερα της εκπομπής “Eυτυχείτε” συνάντησε τον συνεργάτη του και καλό του φίλο, Βασίλη Ζούλια, ο οποίος μίλησε για τον χαρακτήρα του ενώ άνοιξε για πρώτη φορά και την πόρτα του γραφείου του δείχνοντάς μας όλα όσα βρίσκονται εκεί μέσα.

“Είναι πολύ δυνατό παιδί ο Περικλής. Έχει επιβιώσει από το χώρο της μόδας δε θα επιβιώσει στο Survivor; Νομίζω θα τα πάει πολύ καλά. Σαν ταύρος θέλει το φαγητό του καλομαγειρεμένο, στην ώρα του… Γέλασα πάρα πολύ με το περιστατικό με καβούρι γιατί δεν ασχολείται καθόλου ο ίδιος με τη μαγειρική. Είναι πολύ οργανωτικός και πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά στην ομάδα” ανέφερε ο Βασίλης Ζούλιας.

Δείτε πλάνα από το γραφείο του Περικλή Κονδυλάτου, καθώς τι είπε για αυτόν ο Βασίλης Ζούλιας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις