Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor – Ασημίνα Ιγγλέζου: Γιατί δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της – «Η σκηνοθεσία είναι…»

Survivor – Ασημίνα Ιγγλέζου: Γιατί δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της – «Η σκηνοθεσία είναι…»

SURVIVOR: Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι ένα από τα πρόσωπα που κέρδισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, καθώς είχε τον τρόπο να βρίσκεται πάντα στο… επίκεντρο

Η Ασημίνα Ιγγλέζου αποχώρησε από το Survivor και το απόγευμα της Δευτέρας επέστρεψε στην Ελλάδα. Η πρώην παίκτρια του Survivotr  ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τι έγινε και δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της.

Η Ασημίνα που ήταν στην κόκκινη ομάδα όταν βρέθηκε υποψήφια για αποχώηση. Σε εκείνο το Συμβούλιο του νησιού και στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, η αγωνία κορυφώθηκε όταν ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, κλήθηκε να ανακοινώσει ποιος ή ποια θα έπρεπε να εγκαταλείψει τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα.

Όταν ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό ότι αποχωρεί η Ασημόινα Ιγγλέζου, εκείνη σηκώθηκε και δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δημοσιογράφοι από τηλεοπτικές εκπομπές βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να εξασφαλίσουν δηλώσεις της. Η ίδια, κρατώντας χαμηλούς τόνους, δεν θέλησε να πει πολλά, αλλά όταν ρωτήθηκε γιατί δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της αναφώνησε: «Δεν με άφηναν, δεν με άφηναν… Η σκηνοθεσία είναι…».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις