Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Survivor – Γιώργος Λιανός: Τίποτα δε θα είναι ίδιο με τις άλλες φορές

Survivor – Γιώργος Λιανός: Τίποτα δε θα είναι ίδιο με τις άλλες φορές

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην εκπομπή “Love it” για το Survivor και τι θα δούμε φέτος. Όπως άποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής, φέτος θα είναι πολύ πιο δύσκολα από κάθε άλλη φορά.

Όλα αλλάζουν φέτος στο Survivor…. Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην εκπομπή “Love it” και στον Παναγιώτη Χατζιδάκη, και αποκάλυψε λίγα μόνο πράγματα σχετικά με την πρεμιέρα του Survivor που έχει οριστεί για την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου. Παρουσιαστής του νέου κύκλου θα είναι ο Γιώργος Λιανός, και δεν μπορούσε να κρύψει τη΄χαρά του για τη συμμετοχή σου σε αυτό το project.

“Έίμαστε μόνο λίγες μέρες στο νησί αλλά έχουμε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και έχω ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο. Ετοιμάζουμε ωραία πράγματα. Στο φετινό Survivor υπάρχει μια ομάδα με την οποία συνεργάζομαι πολλά χρόνια και ξαφνικά είμαστε εδώ και έχουμε καλές θέσεις. Στον Άγιο Δομίνικο με φωνάζουν “no fear George” γιατί έχω κάνει πράγματα και θαύματα. Έχω ανέβει πολύ ψηλά.

Ετοιμάζουμε ένα πάρα πολύ ωραίο Survivor. Νομίζω οι τηλεθεατές θα μείνουν ικανοποιημένοι. Έχουμε ένα καταπληκτικό casting με διαφορετικές αποχρώσεις χαρακτήρων. Όλοι οι παίκτες έχουν έρθει για τη νίκη. Δεν τους ενδιαφέρει το τι θα πει ο κόσμος για το πώς πράττουν ή σκέφτονται. Είναι παίκτες γιατί το Survivor είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Το φετινό είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα. Είναι πολλοί παίκτες που έχουν καταλάβει ότι για να επιβιώσεις στο νησί και την παραλία σου πρέπει να έχεις αρχηγικό ρόλο”, δήλωσε στην εκπομπή, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις