Σάββατο, 22 Ιουν.
34oC Αθήνα

Survivor: Η Νικολέτα Μαυρίδη ποζάρει για χάρη του Παύλου Γαλακτερού

Survivor: Η Νικολέτα Μαυρίδη ποζάρει για χάρη του Παύλου Γαλακτερού

Τι συμβαίνει ανάμεσα στους δυο πρώην παίκτες του Survivor, Παύλο Γαλακτερό και Νικολέτα Μαυρίδη;

Με ένα ολόδωμο μαγιό αποφάσισε να ποζάρει για χάρη του Παύλου Γαλακτερού η πρώην παίκτρια του Survivor, Νικολέτα Μαυρίδη. Eκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί αυτή τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Τα δυο παιδιά γνωρίστηκαν μέσα από το Survivor και εξ αρχής έδειξαν να αναπτύσσουν μεταξύ τους μια φοβερή χημεία που από πολλούς θεωρήθηκε ερωτικό ενδιαφέρον. Οι δυο τους ωστόσο, όσες φορές έχουν μιλήσει για τη μεταξύ τους σχέση τονίζουν πως είναι απλά δυο πολύ καλοί φίλοι.

Η φιλία τους, όπως όλα δείχνουν συνεχίζεται και μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα, ο Παύλος Γαλακτερός ήταν ένα από τα πρώτα άτομα που συνάντησε η Νικολέτα Μαυρίδη μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Αυτές τις μέρες ο Παύλος Γαλακτερός βρίσκεται στη Μύκονο για δουλειά. Εκεί τον επισκέφθηκε η Νικολέτα Μαυρίδη και οι δυο τους βρήκαν λίγο χρόνο για να απολαύσουν μερικές βουτιές στο νησί των ανέμων.

Mάλιστα η νεαρή χορεύτρια δεν έχασε την ευκαιρία να ποζάρει με το μαγιό της στον φωτογραφικό φακό του Παύλου Γαλακτερού ο οποίος δημοσίευσε στο instgram του τη σχετική φωτογραφία γράφοντας: «Γιατί χωρίς την φίλη μου δεν πάω πουθενά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις