Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Survivor – Μπο για Καρολίνα και φιλιά στον Μάριο Πρίαμο: «Είναι άσχημο, όλα άλλαξαν σε δέκα μέρες»

Survivor – Μπο για Καρολίνα και φιλιά στον Μάριο Πρίαμο: «Είναι άσχημο, όλα άλλαξαν σε δέκα μέρες»

Χαμός έχει προκληθεί από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο trailer για το Survivor All Star, όπου δείχνει τον Μάριο Πρίαμο να πιάνεται «στα πράσα» με την Καρολίνα Καλύβα. Τις εικόνες αυτές σχολίασε ο δημοφιλής τραγουδιστής Μπο, ο οποίος θεωρητικά είναι… σε σχέση με την παίκτρια. 

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι π ράπερ Μπο και η Καρολίνα Καλύβα είναι ζευγάρι. Κάποια πράγματα όμως μάλλον άλλαξαν αφού πήγε στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star… Βέβαια εδώ και δύο εβδομάδες περίπου έχει γίνει γνωστό πως η Καρολίνα Καλύβα βρίσκεται σε σχέση με τον δημοφιλή τραγουδιστή Μπο. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και σχολίασε για πρώτη φορά την παράνομη σχέση της συντρόφου του με τον… καλό του φίλο Μάριο Πρίαμο

«Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου. Δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα… Απλά γίνονται μπροστά σε όλη Ελλάδα. Δεν είναι κάτι ωραίο, είναι άσχημο, άβολο. Κάτι που σε στενοχωρεί. Μέσα σε δέκα ημέρες άλλαξαν όλα. Πριν μια βδομάδα κάναμε εκστρατεία για να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας, ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα» ανέφερε αρχικά ο Μπο.

«Ταιριάζει πολύ η λέξη «ήταν ζευγάρι». Δεν είμαστε πια. Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του ήταν μπέσα. Πριν φύγουν τα παιδιά, ο Μάριος μου είπε ότι θα μου την προσέχει. Και εκείνος βρίσκεται σε σχέση. Από όπου και να το πιάσεις είναι όλο λάθος. Άκουσα διάφορα στην αρχή αλλά νόμιζα ότι απλά μιλούσαν και την πρόσεχε, όπως μου υποσχέθηκε. Το παιδί (η Καρολίνα) που παρέδωσα στην Ατζούν Μίντια δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω στο τρέιλερ. Μου έλεγε ότι είναι πολύ ερωτευμένη. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν προς τον εαυτό τους, δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που αφήσαν πίσω» τόνισε ο Μπο.

«Θα ήθελα να ακούσω τι έχει να μου πει από περιέργεια. Δεν θα της δώσω δεύτερη ευκαιρία. Πιστεύω ότι ο Πρίαμος και η Καρολίνα σύντομα ίσως φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο» κατέληξε ο Μπο.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις