Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Survivor – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αιχμές για Βρισηίδα Ανδριώτου, το νέο ειδύλλιο και η «σχέση» με Σοϊλέδη

Survivor – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αιχμές για Βρισηίδα Ανδριώτου, το νέο ειδύλλιο και η «σχέση» με Σοϊλέδη

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τη συμμετοχή της στο Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε συνέντευξή της στην Ιωάννα Μαλέσμου και το «Love it».

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της από το Survivor, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έφτασε στην Ελλάδα μετά από σχεδόν 4,5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, και μίλησε για όλα στην κάμερα του «Love it».

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόντρα της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, αλλά και στη συγγνώμη που δέχτηκε από τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Αναφερόμενη στην κόντρα της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή. «Σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα. Λέει συνεχώς ότι είναι η καλύτερη.

Μέσα σε μία νύχτα η Βρισηίδα αποφάσισε να γίνει φίλη της Μυριέλλας και όχι μόνο να γίνει φίλη, αλλά να κράξει και εμένα σε εκείνη, λέγοντας πως εγώ στήνω τα πράγματα, ότι είμαι τρελή.

Κατάφερε τον σκοπό της και η Μυριέλλα επειδή είναι αθώα πείστηκε εν τέλει με ψηφίσανε και ευτυχώς μετά από λίγο το κατάλαβε και μου ζήτησε συγνώμη», ανέφερε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Η Βρισηίδα από το πρώτο βράδυ που χωριστήκαμε ανά δυάδες και μείναμε στο ξενοδοχείο, χωρίς να με γνωρίζει πήγε να με κατηγορήσει στη Μυριέλλα που ήταν φίλη μου.

Κάποια στιγμή δεν άντεξα και της το είπα ενώ εκείνη προσπαθούσε να μου ωραιοποιήσει αυτά που είπε στη Μυριέλλα. Κάθεται και λέει για την προσωπική μου ζωή, με κακοχαρακτηρίσει χωρίς να με ξέρει;», πρόσθεσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Για το σκηνικό με το κινητό που χρησιμοποίησε ο Άρης Σοϊλέδης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σημείωσε πως «είναι ένα λάθος. Ξέρω όμως ότι οι περισσότεροι στο Survivor έχουν ρωτήσει αν γίνεται αυτό και το άλλο. Μην τον σταυρώνετε εσείς που ψάχνατε να κάνετε το ίδιο.

Για τον Άρη η Μαρία Αντωνά είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή του» ενώ ξεκαθάρισε τα όσα έλεγε για την ίδια και για τον Άρη Σοϊλέδη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Μάλλον η αγαπημένη παροιμία του Κωνσταντίνου είναι ο κουμπάρος και η κουμπάρα. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να τα είπε αυτά ο Κωνσταντίνος. Έχω μιλήσει και μαζί του για τη σχέση μου».

Αναφορικά με το ειδύλλιο Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε ότι «φαίνεται να είναι ένα ειδύλλιο. Πιστεύω ότι ο Σπύρος ίσως και να έχει αληθινά συναισθήματα. Ελπίζω να μην είναι κάτι που σκαρφίστηκαν για τηλεοπτικούς λόγους. Πάντα ένα love story πουλάει και αρέσει».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις