Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Survivor – Πάνος Καλλίδης: Πως τον υποδέχτηκαν στο σπίτι η σύντροφος και τα παιδιά του

Survivor – Πάνος Καλλίδης: Πως τον υποδέχτηκαν στο σπίτι η σύντροφος και τα παιδιά του

SURVIVOR: Ο Πάνος Καλλίδης, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του, είχε στο μυαλό του μόνο να βρεθεί δίπλα στους δικούς του ανθρώπους. Άλλωστε, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν στν απόφαση να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μετά τρην οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor, ο Πάνος Καλλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε πίσω του τον Άγιο Δομίνικο όπου βρέθηκε για περίπου τρεις μήνες και αναγκάστηκε να αποχωριστεί τα παιδιά και την σύντροφό του Λεάννα, είναι και πάλι στη χώρα μας και στην αγκαλιά των αγαπημένων του προσώπων που τόσο καιρό τον παρακολουθούσαν μέσα από την τηλεόραση και του έστελναν τη θετική τους ενέργεια.

Πριν λίγες ώρες, επιστρέφοντας στο σπίτι του, τον Πάνο Καλλίδη περίμενε μια έκπληξη που δεν είναι άλλη από την αγκαλιά των τριών παιδιών τους και της συντρόφου του. Μάλιστα, η Λεάννα κατέγραψε τη στιγμή της υποδοχής του με το κινητό της και το βίντεο αυτό δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όπως θα δεις, με το που μπαίνει στο σπίτι του ο Πάνος Καλλίδης, οι κόρες του αλλά και ο γιος του τρέχουν να τον αγκαλιάσουν και δε τον αφήνουν στιγμή ενώ στη συνέχεια στην αγκαλιά του πέφτει η αγαπημένη του Λεάννα.

“O survivor της καρδια μας.!!!Ηρθε μετα απο 3μηνες…!!! #survivor..!” έγραψε στη λεζάντα η makeup artist

Δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Πάνου Καλλίδη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις