Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor – Σύζυγος Τριαντάφυλλου: Δεν υπάρχει θέμα μεταξύ μας, είμαστε μαζί

Survivor – Σύζυγος Τριαντάφυλλου: Δεν υπάρχει θέμα μεταξύ μας, είμαστε μαζί

SURVIVOR: Η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας, ωστόσο η επικοινωνία του Τριαντάφυλλου με τη σύζυγό του έβαλαν φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κόκκινη ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας στο χθεσινό επεισόδιο στο Survivor, και ο Τριαντάφυλλος συνομίλησε με τη σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη.

Η Δήμητρα, γιατρός στο επάγγελμα, απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο πλευρό του Τριαντάφυλλου. Όλο αυτό το διάστημα κρατά σιγή ιχθύος, και δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τη συμμετοχή του συζύγου της στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Οι απαντήσεις που έδωσε η Δήμητρα στις συνεχείς ερωτήσεις του Τριαντάφυλλου, αν τον αγαπάει, προκάλεσαν προβληματισμό στους χρήστες των social media, με κάποιους από αυτούς να σπεύδουν να αναζητούν το προφίλ της Δήμητρας στο facebook.

Εκεί, η ίδια, είχε ως προσωπική κατάσταση το «ελεύθερη», και πολλοί αναρωτήθηκαν αν έχει χωρίσει με τον σύζυγό της.

Στον Δημήτρη Παπανώτα και το «Happy Day» απάντησε η σύζυγος του Τριαντάφυλλου, Δήμητρα Σιαμπάνη, “διαλύοντας” τις φήμες περί χωρισμού.

Ξεκαθάρισε επίσης το τοπίο γύρω από το προφίλ της στο Facebook, το οποίο, όπως είπε, είναι παλαιότερο και δημιουργημένο πριν καν γνωρίσει τον Τριαντάφυλλο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις