Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Το πρώτο ζευγάρι στο παιχνίδι – «Έγιναν τσακωτοί στο δάσος»

Survivor: Το πρώτο ζευγάρι στο παιχνίδι – «Έγιναν τσακωτοί στο δάσος»

SURVIVOR: Έπειτα από ενάμιση μήνα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, δύο συμμετέχοντες φαίνεται πως ήρθαν πολύ κοντά.

Οι παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης, Survivor 4, βρίσκονται ήδη αρκετές εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, ενώ μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό των ομάδων υπάρχουν παίκτες που έχουν έρθει ακόμη πιο κοντά. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Το Πρωινό“ και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, το ζευγάρι του Survivor φέρεται να έγινε… τσακωτό από τους συμπαίκτες του στο δάσος, και μάλιστα σε πολύ τρυφερές στιγμές.

«Υπάρχει ένα ζευγάρι στο φετινό Survivor, έγιναν τσακωτοί από τους συμπαίκτες τους σε πολύ τρυφερές στιγμές στο δάσος. Τι ειδύλλιο αυτό είναι γνωστό στην παραγωγή. Δεν ξέρουμε ομάδα, ούτε αν είναι από τους κόκκινους ή τους μπλε. Είναι από την ίδια ομάδα», αναφέρθηκε στην εκπομπή “το Πρωινό” του ANT1, χωρίς όμως να παρουσιάζονται τα δύο ονόματα στον αέρα της εκπομπής.

Λίγο μετά, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Νίκο Μπάρτζη, μετά από το πολυσυζητημένο τους πλάνο στην καλύβα, ωστόσο δημοσιογράφος της εκπομπής σημείωσε ότι η συγκεκριμένη παίκτρια του Survivor βρίσκεται σε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Δείτε τι είπαν στην εκπομποή για το ζευγάρι στο Survivor.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις