Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

“Θέλω να ακούν τα τραγούδια μου, όταν αυνανίζονται” – Διάσημη τραγουδίστρια… προκαλεί

“Θέλω να ακούν τα τραγούδια μου, όταν αυνανίζονται” – Διάσημη τραγουδίστρια… προκαλεί

Ύστερα από πέντε δίσκους, γνωρίζει καλά ότι φτιάχνει μουσική που μπορεί να σε χαλαρώσει και να αποτελέσει μουσική υπόκρουση όμορφων ή συναισθηματικών στιγμών.

Όμως, όσον αφορά στο νέο της side project με το γυναικείο συγκρότημα των Puss N Boots, η η Norah Jones θέλει να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία στο ακροατήριό της.

«Πιστεύω ότι αυτός ο δίσκος πρέπει να ακούγεται αποκλειστικά ενώ αυνανίζεσαι», δήλωσε γελώντας, όπως αναφέρει το Jam Canoe.

Ο δίσκος της με τους Puss N Boots κυκλοφορεί αύριο και ονομάζεται “No Fools, No Fun”.

Η συνεργάτιδά της, η drummer / τραγουδίστρια Sasha Dobson, συνέχισε με δηλώσεις σε παρόμοιο, προκλητικό κλίμα. «Δεν πρέπει να ακούς αυτό το άλμπουμ μόνο όταν κάνεις διαλογισμό. Έκανα αποτρίχωση στο μπικίνι όταν παίχτηκε στο ραδιόφωνο ένα τραγούδι της Norah Jones και ήταν λες και βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο μαζί μου! Οπότε, θα ήθελα να ακούω έναν δίσκο των Puss N Boots ενώ κάνω αποτρίχωση μπικίνι!»

Ωστόσο, όπως παραδέχτηκε στο τέλος της συνέντευξης η Norah Jones, δεν έχει αυνανιστεί ποτέ ακούγοντας έναν δίσκο, γιατί θα την αποσπούσε και δεν θα κατάφερνε να τελειώσει …τη δουλειά.

Πηγή: jam.canoe.ca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιες αρρώστιες θεραπεύει ο.. αυνανισμός;

Μύθοι και αλήθειες για τον… αυνανισμό!

Η θέση του αυνανισμού και της αυτοικανοποίησης σε μια σχέση

Τι πίστευαν για τον αυνανισμό, οι γιατροί στην Ελλάδα, το 1927

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε