Σάββατο, 13 Απρ.
19oC Αθήνα

Tάνια Τρύπη και Κωνσταντίνος Καζάκος για την κόρη τους: Ρωτούσαμε συνέχεια τον Μανούσο Μανουσάκη «τι κάνει»

Tάνια Τρύπη και Κωνσταντίνος Καζάκος για την κόρη τους: Ρωτούσαμε συνέχεια τον Μανούσο Μανουσάκη «τι κάνει»

Οι γνωστοί ηθοποιοί Τάνια Τρύπη και Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη, μαι μεταξύ άλλων μίλησαν για την κόρη τους, Τζένη Καζάκου.

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε την Τάνια Τρύπη και τον Κωνσταντίνο Καζάκο στην εκπομπή «Ελένη», και η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην πάει και στην κόρη τους. Η συζήτηση αρχικά στράφηκε γύρω από το πως βίωσε η Τζένη Καζάκου τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα.

Η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος τόνισαν πως η Τζένη είναι απολύτως συνειδητοποιημένη για τη δουλειά του ηθοποιού και όσες δυσκολίες μπορεί να συναντήσει στο δρόμο της.

«Η αρχή ήταν με τη σειρά «Βαρδιάνος στα σπόρκα» του Μανούσου Μανουσάκη. Ακόμα δεν την είχαμε δει, είχα δει ένα δοκιμαστικό που είχε κάνει πιο παλιά. Τον ρώταγα «Μανούσο, πως είναι; Λέγε, τι κάνει;».

Την είδα στη σειρά και όντως έπεσε στα βαθιά και κολύμπησε. Το ίδιο και στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», έπεσε στα βαθιά και κολύμπησε, είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Επειδή μένει μαζί μου όμως έχω να πω το εξής. Βίωσα τα πρώτα της βήματα και την θαυμάζω για τη ψυχραιμία της και το μυαλό που έχει στο κεφαλάκι της. Είναι παιδί ταπεινό, με αρχές σωστές, τις οποίες χρωστάει προφανώς και στους δύο μας και κοιτάει τη δουλειά της.

Σαφέστατα είχε άγχος, το περάσαμε μαζί – αυτό είναι σαν τις Πανελλήνιες – και τα κατάφερε! Ο μεγαλύτερος έπαινος και για τους δύο μας είναι ότι μπήκαμε στο στούντιο και μας έλεγαν τι καλό παιδί!», είπε η Τάνια Τρύπη.

«Δεν είναι ένα απλό παιδί δύο ηθοποιών. Αυτό το παιδί όμως έχει και τους συγκεκριμένους παππούδες, εκεί είναι η δυσκολία και η βαρύτητα.

Αλλά δεν μπορείς να φορτώσεις το παιδάκι, δεν φταίει που αυτοί είναι οι παππούδες του. Δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση, ο καθένας τραβάει το δικό του δρόμο», συμπλήρωσε η Τάνια Τρύπη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις