Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

The Bitcoin Academy: Jay-Z και mr Twitter ενώνουν δυνάμεις για μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία

The Bitcoin Academy: Jay-Z και mr Twitter ενώνουν δυνάμεις για μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία
Φωτογραφία Αρχείου

Ο Jay-Z και ο ιδρυτής του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ, συνεργάζονται ξανά, αυτή τη φορά σε μια εκπαιδευτική πρωτοβουλία. Το νέο τους πρόγραμμα χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού έχει τίτλο «The Bitcoin Academy».

Το πρόγραμμα του Jay-Z και του Τζακ Ντόρσεϊ θα υλοποιηθεί για τους κατοίκους του πρότζεκτ Marcy Houses στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και γνωστός ράπερ. Το Marcy Houses είναι ένα δημόσιο συγκρότημα κατοικιών που χτίστηκε και λειτουργεί από την Αρχή Στέγασης της Νέας Υόρκης.]

Ο πασίγνωστος μουσικός και ο εκκεντρικός ιδρυτής του twitter χρηματοδοτούν την εκπαιδευτική πρωτοβουλία, η οποία υπόσχεται «να προσφέρει εκπαίδευση και να ενδυναμώσει την κοινότητα με γνώση» για τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και άλλων οικονομικών επενδύσεων.

Όλοι οι κάτοικοι του συγκροτήματος Marcy Houses θα μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν και υπάρχουν σχέδια να μεταφέρουν την πρωτοβουλία και σε άλλες γειτονιές στο μέλλον.

Η εταιρεία Block του Τζακ Ντόρσεϊ που εστιάζει στο bitcoin και το Ίδρυμα Shawn Carter του Jay-Z, σε συνεργασία με το Crypto Blockchain Plug και το Black Bitcoin Billionaire, υποστηρίζουν το έργο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις