Σάββατο, 25 Μαΐ
20oC Αθήνα

The Crown: «Ως πριγκίπισσα Νταϊάνα έμαθα πολλά» λέει η Elizabeth Debicki

The Crown: «Ως πριγκίπισσα Νταϊάνα έμαθα πολλά» λέει η Elizabeth Debicki

Με αφορμή την πρεμιέρα της 6ης σεζόν της σειράς «The Crown» η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι μίλησε για το ρόλο της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα λέγοντας πως έμαθε πολλά από την αείμνηστη πριγκίπισσα.

Η ηθοποιός της σειράς «The Crown» μίλησε στο αμερικανικό περιοδικό People λέγοντας πως: «Δεν νομίζω ότι μπορείς να μάθεις τόσα πολλά όσα έμαθα για αυτόν τον χαρακτήρα και ότι το μόνο πράγμα που αξίζει να κάνεις στη ζωή είναι να φέρεις αγάπη στον κόσμο» και αναφέρθηκε στα όσα έμαθε για την προσωπικότητα της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Εννοώ, νομίζω ότι έμαθα πράγματα όπως για το πόσο μεγάλη και περίεργη αίσθηση του χιούμορ είχε, τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, τον τρόπο που επικράτησε μέσα από αυτές, τον τρόπο που χρησιμοποιούσε τη φωνή που ήταν κάπως πολύ προοδευτικός για εκείνη την εποχή. Ναι, έμαθα πολλά» πρόσθεσε.

Το πρώτο μέρος της τελευταίας σεζόν της σειράς «The Crown» θα κάνει το ντεμπούτο του στις 16 Νοεμβρίου στο Netflix με τέσσερα επεισόδια, με επίκεντρο τα γεγονότα γύρω από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Το δεύτερο μέρος της σεζόν θα προβληθεί στις 14 Δεκεμβρίου με έξι επεισόδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις