Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

«The Kill Room»: Το τρέιλερ της μαύρης κωμωδίας με Uma Thurman, Joe Manganiello και Samuel L. Jackson

«The Kill Room»: Το τρέιλερ της μαύρης κωμωδίας με Uma Thurman, Joe Manganiello και Samuel L. Jackson

Στις 29 Σεπτεμβρίου αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους η ταινία The Kill Room, με Ούμα Θέρμαν, Τζο Μανγκανιέλο και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το τρέιλερ της ταινίας δόθηκε στη δημοσιότητα και σε αυτό παίρνουμε μια… γεύση από τις περιπέτειες της Uma Thurman, Joe Manganiello και Samuel L. Jackson, σε σκηνοθεσία της Αμερικανίδας κωμικού Νίκολ Πάον (Nicol Paone).

Mε την υπογραφή του Τζόναθαν Τζέικομπσον (Jonathan Jacobson) στο σενάριο, το «The Kill Room» επικεντρώνεται σε μία ιδιοκτήτρια γκαλερί τέχνης (Ούμα Θέρμαν), η οποία συνεργάζεται με έναν δολοφόνο (Τζο Μανγκανιέλο) και το αφεντικό του (Σάμιουελ Λ. Τζάκσον), στο απόλυτο σχέδιο ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Είναι η πρώτη ταινία, στην οποία η διάσημη πρωταγωνίστρια συνεργάζεται με τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον μετά την υποψήφια για Όσκαρ ερμηνεία τους στο «Pulp Fiction» το 1994 και επίσης η πρώτη φορά που πρωταγωνιστεί στη μεγάλη οθόνη με την κόρη της Μάγια Χοκ (Maya Hawke).

Το καστ συμπληρώνουν οι Ντέμπι Μαζάρ (Debi Mazar), Ντρι Χεμινγουέι (Dree Hemingway), Έιμυ Κέουμ (Amy Keum) και Λάρι Πάιν (Larry Pine).

Σύμφωνα με το ΕW το «The Kill Room» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 29 Σεπτεμβρίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις