Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

The Marvels: Εντυπωσιάζει το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας

The Marvels: Εντυπωσιάζει το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας

Σε δύο μέρες αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το πολυαναμενόμενο σίκουελ «The Marvels» με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Μπρι Λάρσον. Ωστόσο, πριν λίγες ώρες δόθηκε στη δημοσιότητα το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας κατά τη διάρκεια του αγώνα «New York Jets» – «Los Angeles Chargers».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη η ταινία των Marvel Studios ακολουθεί «την Κάρολ Ντάνβερς γνωστή και ως Κάπτεν Μάρβελ να έχει ανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kρι και να έχει πάρει εκδίκηση από την Υπέρτατη Νοημοσύνη. Όμως οι απρόβλεπτες συνέπειες την αναγκάζουν να επωμιστεί το βάρος ενός αποσταθεροποιημένου σύμπαντος.

Όταν τα καθήκοντά της την στέλνουν σε μια ανώμαλη σκουληκότρυπα που συνδέεται με έναν επαναστάτη των Kρι, οι δυνάμεις της μπλέκονται με αυτές της σούπερ-φαν των Τζέρζι Σίτι, Καμάλα Καν γνωστής και ως Μις Μάρβελ, και της αποξενωμένης ανιψιάς νυν αστροναύτη της S.A.B.E.R. κάπτεν Μόνικα Ραμπώ. Αυτή η απίθανη τριάδα πρέπει να συνεργαστεί για να σώσει το σύμπαν ως “The Marvels”».

Μαζί της πρωταγωνιστούν η Τεγιόνα Πάρις (Teyonah Parris) και η Ιμάν Βελλάνι (Iman Vellani) καθώς και οι Ζάουι Άστον (Zawe Ashton), Παρκ Σέο-τζουν (Seo-Jun Park), Ζενόμπια Σροφ (Zenobia Shroff), Μοχάν Καπούρ (Mohan Kapur)και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (Samuel L. Jackson) μεταξύ άλλων.

Εκτός από την σκηνοθεσία η Νία Ντακόστα (Nia DaCosta) έγραψε και το σενάριο μαζί με τους Μέγκαν Μακντόνελ (Megan McDonnell), Ελίσα Καρασίκ (Elissa Karasik) και Ζεμπ Γουέλς (Zeb Wells).

Η ταινία «The Marvels» αναμένεται στις αίθουσες την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις