Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

The Out-Laws: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Netflix με τον Pierce Brosnan

The Out-Laws: Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας του Netflix με τον Pierce Brosnan

Στις 7 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα στο Netflix η ταινία The Out-Laws, με πρωταγωνιστές τον Πιρς Μπρόσναν και την Έλεν Μπάρκιν!

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, όπου ο Πιρς Μπρόσναν και η Έλεν Μπάρκιν παίζουν ένα ζευγάρι, η κόρη του οποίου παντρεύεται και μπλέκουν… άσχημα. Παραγωγός του The Out-Laws είναι ο Άνταμ Σάντλερ.

Ο Άνταμ Ντεβάιν είναι διευθυντής τράπεζας. Ετοιμάζεται να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του (Νίνα Ντόμπρεβ). Όταν, όμως, λίγο πριν τον γάμο η τράπεζα δέχεται επίθεση, όλες οι υποψίες πέφτουν στα μελλοντικά πεθερικά του (Pierce Brosnan και Ellen Barkin), οι οποίοι μόλις έφτασαν στην πόλη.

Και όλα πάνε… πολύ στραβά!

Δείτε το τρέιλερ

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2021 στην Ατλάντα της Τζόρτζια με τον σκηνοθέτη Τάιλερ Σπίντελ να δηλώνει στο People: «Προσπαθήσαμε πραγματικά να ξεπεράσουμε τα όρια και να βρούμε σκηνικά που κανείς δεν έχει ξαναδεί… είναι μία τρελή, απολαυστική περιπέτεια. Το καστ είναι υπέροχο με τη Νίνα Ντόμπρεβ και τον Άνταμ Ντεβάιν να έχουν εξαιρετική χημεία ως ζευγάρι».

Την παραγωγή υπογράφει ο Άνταμ Σάντλερ μαζί με τους Άλεν Κόβερτ και Άνταμ ΝτεΒάιν, σε σενάριο Έβαν Τέρνερ και Μπεν Ζάζοβε.

Το καστ περιλαμβάνει, επίσης, τους Μάικλ Ρούκερ, Πούρνα Τζαγκανάθαν και Τζούλι Χάγκερτι.

Η νέα κωμωδία δράσης θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις