Τρίτη, 5 Μαρ.
11oC Αθήνα

The Witcher: Το Netflix κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 3ης και τελευταίας σεζόν με τον Χένρι Καβίλ

The Witcher: Το Netflix κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 3ης και τελευταίας σεζόν με τον Χένρι Καβίλ

Με ενθουσιασμό οι φαν της σειράς The Witcher υποδέχτηκαν το τρέιλερ της 3ης σεζόν που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την τελευταία σεζόν της σειράς «The Witcher» του Netflix με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill στο ρόλο του Geralt of Rivia πριν ο Liam Hemsworth αναλάβει τον ρόλο στην 4η σεζόν.

Ο νέος κύκλος θα χωριστεί σε δύο μέρη, το πρώτο μέρος των πέντε επεισοδίων θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 29 Ιουνίου, ενώ το δεύτερο με τα τελευταία τρία επεισόδια της σεζόν, στις 27 Ιουλίου.

«Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Γκέραλτ παίρνει την Σίρι (Φρέγια Άλλαν) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν», αναφέρει η επίσημη περίληψη της 3ης σεζόν του «The Witcher».

«Η Γένεφερ (Άνια Σαλότρα) στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Σίρι τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza όπου εκεί ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο – ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα;».

Το «The Witcher» δημιουργήθηκε από την Λόρεν Σμιντ Χίσσριχ (Lauren Schmidt Hissrich) βασισμένο στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Πολωνού συγγραφέα Αντζεϊ Σαπκόφσκι (Andrzej Sapkowski).

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις