Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

TikTok: Πήγε τη μαμά της να δει τον Έλτον Τζον και η αντίδρασή της «τρελαίνει» το ίντερνετ

TikTok: Πήγε τη μαμά της να δει τον Έλτον Τζον και η αντίδρασή της «τρελαίνει» το ίντερνετ

«Χαμό» έχει προκαλέσει στο TikTok το βίντεο από μια θαυμάστρια δεκαετιών του Έλτον Τζον, που παρακολούθησε συναυλία του.

Συγκεκριμένα, η Όμπρεϊ Γουόρμουθ πήγε με τη μαμά της σε συναυλία του Έλτον Τζον και φρόντισε να τραβήξει βίντεο τις αντιδράσεις της για να τις ανεβάσει στο TikTok. 

«Όταν πηγαίνεις τη μαμά σου να δει τον Έλτον Τζον» ονόμασε το βίντεο που έχει προβληθεί περισσότερες από έξι εκατομμύρια φορές!

Στο βίντεο, η μαμά της Γουόρμουθ εκφράζει έντονα τα συναισθήματά της ακούγοντας τον Έλτον Τζον να τραγουδά.

Υπάρχουν δύο εκδοχές του βίντεο που αναρτήθηκε: μία όταν ερμηνεύει το «Bennie and the Jets» και μία άλλη με τους ήχους από τον συναυλιακό χώρο.

«Βιώνοντας τις παιδικές αναμνήσεις της μαμάς σου να “εκρήγνυνται στο κεφάλι της” και να νιώθεις πλήρη ευφορία» αναφέρει χρήστης.

Πολλοί χρήστες του TikTok συγκινήθηκαν όταν είδαν το βίντεο, στο οποίο η μητέρα της Γουόρμουθ κοιτάζει επίμονα και με ανοιχτό το στόμα στη σκηνή, καθώς οι άνθρωποι ουρλιάζουν και ζητωκραυγάζουν γύρω της.

Όταν τα φώτα αλλάζουν για να σημάνουν την είσοδο του Έλτον Τζον, η μητέρα βγάζει μια μεγάλη, ενθουσιασμένη κραυγή. Η Γουόρμουθ και η μητέρα της παρακολούθησαν τη συναυλία στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του Άγγλου μουσικού στις ΗΠΑ «Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour». Άλλοι σχολιαστές εξέφρασαν την ελπίδα ο ίδιος ο Έλτον Τζον να δει το βίντεο με τη σούπερ θαυμάστριά του.

@aubreywarmouth

When you take you mom to see Elton John

♬ Bennie And The Jets – Remastered – Elton John

@aubreywarmouth

Full video with no music over it, taken while Elton was coming out on stage for the first time 💕 Mom living her best life!

♬ original sound – Aubrey Warmouth

@aubreywarmouth More of my mom enjoying @Elton John ♬ original sound – Aubrey Warmouth

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις