Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Transformers: Rise of the Beasts: Δείτε το νέο τρέιλερ

Transformers: Rise of the Beasts: Δείτε το νέο τρέιλερ

Το νέο τρέιλερ της ταινίας «Transformers: Rise of the Beasts» έδωσε στη δημοσιότητα η Paramount.

Λίγο πριν αποκαλυφθεί το νέο τρέιλερ, είχε γίνει η παρουσίαση της ταινίας με νέα πλάνα στη μεγάλη οθόνη του CinemaCon, με τον σκηνοθέτη Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ και τους πρωταγωνιστές Άντονι Ράμος και Ντομινίκ Φίσμπακ παρόντες.

«Δούλευα σε έναν κινηματογράφο στο Battery Park της Νέας Υόρκης. Ονειρευόμουν να παίξω σε ταινίες όπως αυτή», είπε η Dominique Fishback

To «Rise of the Beasts» είναι βασισμένο σε ιστορία του Τζόμπι Χάρολντ και υπόσχεται «να ταξιδέψει το κοινό σε μια νέα περιπέτεια στα μέσα της δεκαετίας του ‘90, με τους Autobots και με μια εντελώς νέα φατρία Transformers, τους Maximals οι οποίοι θα τους ακολουθήσουν για να αντιμετωπίσουν τον Unicron σε μια επική μάχη.

O Anthony Ramos δήλωσε μεγάλος θαυμαστής των Transformers από μικρός. «Περίμενα κάθε Σαββατοκύριακο να βγει το καινούργιο επεισόδιο. Το να είμαι μέρος του σύμπαντος των Transformers δεν υπήρχε ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα», είπε.

Στη νέα ταινία συμμετέχει ένα δυνατό καστ ηθοποιών μεταξύ αυτών οι Πίτερ Κάλεν (Peter Cullen), Λόρεν Βέλεζ (Luna Lauren Velez), η βραβευμένη με Όσκαρ, Μισέλ Γιο (Michelle Yeoh) και Πιτ Ντέιβιντσον (Pete Davidson).

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 9 Ιουνίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις