Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αφρικανές Barbie!

McBride-Irby
McBride-Irby

Η Grace,η Kara και η Trichelle είναι οι νέες φίλες στο μαγικό κόσμο της Barbie

Τα κορίτσια σε όλο τον πλανήτη θα παίζουν πλέον και με μαύρες κούκλες!Μία πρωτοποριακή ιδέα είχε η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών Mattel ώστε να νιώθουν τα έγχρωμα κοριτσάκια πιο κοντά και οικεία στα παιχνίδια τους.Ο λόγος για τις τρεις καινούριες μαύρες κούκλες στη σειρά των Barbie. Την είσοδο τους κάνουν με εντυπωσιακά χείλη, πιο σγουρή τρίχα και γενικότερα χαρακτηριστικά χαρίσματα που η εταιρεία υποστηρίζει πως αντιπροσωπεύουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τις αφρικανικο-αμερικανές γυναίκες!
Οι απόψεις για τις κούκλες διίστανται αφου άλλοι τις λάτρεψαν και άλλοι θεωρούν ότι ακόμη δε μοιάζουν αρκετά με μαύρες γυναίκες. Θεωρούν ότι τα μαλλιά δεν είναι ακόμη ένα βήμα πίσω και πως οι αναλογίες των μάυρων γυναικών είναι διαφορετικές. Παρ’όλα αυτά, πολλά κοριτσάκια έχουν λατρέψει τις κούκλες αφού νιώθουν ότι όντως υπάρχει ένα παιχνίδι που τους κάνουν να νιώθουν «μέσα στα νερά τους».

H σχεδιάστρια των Βarbie, McBride-Irby, άκουσε τις κριτικές αλλά και πολλά θετικά σχόλια.

Η κόρη της όπως λέει λατρεύει τις κούκλες και πολλοί μπαμπάδες την ευχαριστούν για αυτή την ιδέα. Αυτές οι κούκλες είναι για κορίτσια σε όλο τον κόσμο!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε