Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αγγελική Λάμπρη – Survivor: «Πάντα έπαιρνε ρίσκο στη ζωή της»

Αγγελική Λάμπρη – Survivor: «Πάντα έπαιρνε ρίσκο στη ζωή της»

SURVIVOR: Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε η αδερφή και η ανηψία της Αγγελικής Λάμπρη, της γνωστής ηθοποιού που συμμετέχει στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΜΠΡΗ – SURVIVOR: Η αδελφή της Αγγελικής, Κατερίνα και η κόρης της, Κωνσταντίνα, αποκάλυψαν ότι βλέπουν κάθε μέρα φανατικά το παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο μετέχει ο δικός τους άνθρωπος.

Σε ζωντανή σύνδεση από τα Γιάννενα, από όπου και κατάγεται η ηθοποιός, τα δύο πολυαγαπημένα της πρόσωπα τόνισαν ότι βλέπουν κάθε βράδυ την προσπάθεια της Αγγελικής στο παιχνίδι.

Οι δυο τους υποστήριξαν πως η Αγγελική είναι σαν χαρακτήρας αυτό ακριβώς που παρακολουθούμε στις οθόνες μας και πως δεν βγήκε άδικα υποψήφια προς αποχώρηση. «Δεν περιμέναμε ότι θα πάει στο Survivor» είπε η ανιψιά της, ενώ η αδερφή της τόνισε πως την έχει δει να κάνει και πολύ χειρότερα πράγματα στη ζωή της: «Ήταν μια απόφαση που είπε “ναι πάω και το κάνω”».

Στο ερώτημα τι οδήγησε την Αγγελική στο να πάρει μέρος στο παιχνίδι, εκτίμησαν ότι ήθελε να δοκιμάσει τα όριά της, αν και όπως είπαν, «πάντα έπαιρνε ρίσκο στη ζωή της».

Σε ότι αφορά στις παρεξηγήσεις και στις κόντρες μεταξύ των παικτών, είπαν ότι υπό τις δύσκολες συνθήκες πείνας και πίεσης «κάποια πράγματα που θα ειπωθούν μπορεί να θεωρηθούν λανθασμένα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις