Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αγνώριστη η Ζιζέλ στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue – Το νέο της… κόκκινο λουκ

Αγνώριστη η Ζιζέλ στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue – Το νέο της… κόκκινο λουκ

Αγνώριστη εμφανίστηκε η Ζιζέλ στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue και όποιος δει τις φωτογραφίες αποκλείεται να καταλάβει με την πρώτη ότι πρόκειται για το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία.

Η απίστευτη μεταμόρφωση της Ζιζέλ που παρουσιάζεται στην ιταλική Vogue έχει ως κεντρικό χρώμα το κόκκινο και ως βασικό στυλ στα μαλλιά το κοντό. Το τοπ μόντελ από τη Βραζιλία έκοψε κοντά τα μαλλιά του πολύ κοντά και τα έβαψε και κόκκινα.

Μέσα σε όλα φόρεσε και ένα εντυπωσιακό κολλητό κόκκινο φόρεμα και ήταν σκέτη… φωτιά στα κόκκινα. Η Ζιζέλ πόζαρε στο φακό του Ραφαέλ Παβαρότι, ο οποίος της έβγαλε μια απίστευτη φωτογραφία με το νέο της λουκ, που αποτελεί το εξώφυλλο Μαρτίου της ιταλικής Vogue.

«Το εξώφυλλό μας είναι ένα χρωματικό ταξίδι μέσα από τις χίλιες μεταμορφώσεις μιας γυναίκας που, συνήθως απεικονίζεται φυσικά. Είναι σχεδόν αγνώριστη εδώ», ανέφεραν οι υπεύθυνοι του περιοδικού σε ανάρτησή τους στην σελίδα της ιταλικής Vogue στο Instagram.

Η «καυτή» σάμπα των 2 εκατ. δολαρίων που χόρεψε η Ζιζέλ

H Ζιζέλ φορά μια εντυπωσιακή κατακόκκινη μεταξωτή δημιουργία του Valentino, ενώ το μοντέλο από τη Βραζιλία δείχνει να έχει… λεπτύνει και τα φρύδια του.

Αυτό είναι το πρώτο εξώφυλλο του μοντέλου μετά τον χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι μετά από 13 χρόνια γάμου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Italia (@vogueitalia)

 

Το τεύχος της ιταλικής Vogue με το… κόκκινο λουκ της Ζιζέλ κυκλοφορεί στις 28 Φεβρουαρίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις