Παρασκευή, 23 Φεβ.
13oC Αθήνα

Αλέκος Συσσοβίτης: Μου έχει προτείνει κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως

Αλέκος Συσσοβίτης: Μου έχει προτείνει κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως

Καλεσμένος της Μαρίας Μπακοδήμου στο «Γειά σου» βρέθηκε σήμερα (10.12.2023) ο Αλέκος Συσσοβίτης. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το γεγονός πως δεν έχει αποκτήσει παιδί.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης αποκάλυψε πως παλιότερα, κοπέλα με την οποία είχε σχέση, του είχε προτείνει να κάνουν παιδί εξ αποστάσεως, αλλά εκείνος δεν δέχτηκε.

«Μου το έχει προτείνει κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ’ αποστάσεως. Ήταν όπως είναι τώρα τα ζευγάρια που χωρίζουν ή κάποιοι γονείς, οι οποίοι υιοθετούν ένα παιδί και το μοιράζονται στη ζωή τους.

Εφικτό είναι όλη η Ευρώπη, η Αμερική, η οποία η Δύση μας επηρεάζει και μας κατευθύνει, το κάνει αυτό.

Τώρα το βλέπω στην πράξη γιατί ο κουμπάρος και τα βαφτιστίρια μου έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με εμένα που αντιλαμβάνομαι τι είναι να είσαι γονέας, τι σημαίνει να είναι παιδί και να μεγαλώνει σε μία οικογένεια, τι προβλήματα υπάρχουν όταν δεν υπάρχει ένας από τους γονείς και σέβομαι και εκτιμώ ότι κι ο ένας κι ο άλλος πρέπει να είναι πολύ δοτικός και τα δύο φύλα απέναντι στο παιδί» είπε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

 

Στην ερώτηση αν του έχει λείψει που δεν έχει παιδί, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Ελάχιστες φορές. Είμαι πολύ πρακτικός. Αν δεν ξυπνήσω να ονειρευτώ κάτι μέσα στον ύπνο μου, δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις