Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας, δυο ξένοι στην ίδια εκδήλωση

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας, δυο ξένοι στην ίδια εκδήλωση
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας, βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση το βράδυ της Τετάρτης (13.12.2023) και από τις δηλώσεις που έκαναν φάνηκε ότι ο… πάγος ανάμεσά τους, δεν έχει λιώσει. 

Πριν από μερικές μέρες, ο Στάθης Σχίζας είχε δηλώσει ότι έχει ακόμη το τατουάζ με το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και δεν πρόκειται να το σβήσει. Εκείνη, ρωτήθηκε σχετικά και η απάντησή της έδειξε ότι οι σχέσεις τους δεν έχουν αποκατασταθεί. 

Η διάσημη instagrammer, μίλησε για τις κοινές φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγο της Αριστομένη Γιαννόπουλο που διατηρεί ακόμα στους λογαριασμούς της στα social media. Ενώ τον Στάθη Σχίζα, τον προσφώνησε ως «κύριο Στάθη Σχίζα».

«Το παρελθόν είναι ιερό, μου αρέσει να το στηρίζω, να στηρίζω κάθε επιλογή μου. Ό,τι κι αν έγινε, όπως κι αν έληξε δε μου αρέσει να το σβήνω. Με τον κύριο Στάθη Σχίζα δεν έχω κοινό τατουάζ. Με τον πρώην σύζυγό μου έχω ένα κοινό τατουάζ» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

  

Ο πρώην παίκτης του survivor από την άλλη, όταν ρωτήθηκε για το αν θα επικοινωνήσει μαζί της για να της ευχηθεί για τις γιορτές, απάντησε ότι δεν υπάρχει κάποια παρεξήγηση αλλά δεν έχει αποφασίσει αν θα το κάνει.

«Μόλις μπήκα, δε πρόλαβα να μιλήσω στην Αλεξάνδρα. Δεν υπάρχει κάποια παρεξήγηση ανάμεσά μας, όλα καλά είναι. Δε ξέρω αν θα της στείλω για χρόνια πολλά στις γιορτές που είναι και τα γενέθλιά της.

  

Σε ανθρώπινο επίπεδο είμαστε μια χαρά. Τώρα μιας και είναι εδώ, θα πάω να τη ρωτήσω αν είναι να της στείλω για χρόνια πολλά» δήλωσε ο Στάθης Σχίζας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις