Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η πολυτάραχη ζωή του, η επιτυχία, και οι γυναίκες που τον στιγμάτισαν! [pics]

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η πολυτάραχη ζωή του, η επιτυχία, και οι γυναίκες που τον στιγμάτισαν! [pics]

Κάποια στιγμή γνωρίζει την πανέμορφη Βραζιλιάνα Αλίσια Κοριολάνο. Η γοητευτική φωτογράφος και πρώην μοντέλο γοητεύει τον Αλέξανδρο Λουκουρέζο ο οποίος την ερωτεύεται και την παντρεύεται το 1966.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν πάντα στην επικαιρότητα για τις νομικές του επιτυχίες για τη ζωή του για την σύντροφο της ζωής του Ζωή Λάσκαρη και για πολλά πολλά άλλα. Αυτή την περίοδο είναι ξανά στην επικαιρότητα αυτή τη φορά όμως για την σύλλυψή του με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρας εκβιασμού.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχει μια ενδιαφέρουσα και πολυτάραχη ζωή! Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1934 και κατάγεται από οικογένεια δικηγόρων αλλά και πολτικών. Πατέρας του ήταν ο Παυσανίας Λυκουρέζος που διετέλεσε και υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση Παπάγου και παππούς του ο Κωνσταντίνος Λυκουρέζος ο οποίος ήταν δικηγόρος! Ο Αλέξανδρος παίρνει το πτυχίο της Νομικής το 1957 και ξεκινά τη δικηγορία αναλαμβάνοντας το γραφείο που ίδρυσε ο παππούς του το 1910 Ο νεαρός Αλέξανδρος αγαπάει την ξιφασκία και γίνεται και πανελληνιονίκης το 1955 στη μονομαχία ξίφους! Διαβάστε περισσότερα για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο κα τη ζωή του στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις