Lifestyle

Αλέξανδρος Παρίσης για Σωτήρη Μουστάκα: «Τον έφαγε ο καρκίνος και το πάθος του για τον τζόγο, τον είχαν αρπάξει τοκογλύφοι»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Τοκογλύφοι είχαν απαγάγει τον Σωτήρη Μουστάκα, τους έδωσα εγώ τα λεφτά και τον άφησαν ελεύθερο» είπε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Παρίσης για τον αείμνηστο ηθοποιό. 

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα παραχώρησε ο Αλέξανδρος Παρίσης. Ο γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας απάντησε, μεταξύ άλλων, ερωτήσεις για τον Στάθη Ψάλτη και τον Σωτήρη Μουστάκα.

«Καλό παιδί ο Στάθης και μεγάλο ταλέντο. Χαμός γινόταν τότε, την εποχή της βιντεοκασέτας. Γυναικάς και ατομιστής, όμως!», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παρίσης για τον Στάθη Ψάλτη.

Για τον Σωτήρη Μουστάκα, ο Αλέξανδρος Παρίσης ανέφερε: «Πάνω από 20 χρόνια ήμασταν μαζί. Ψυχούλα, άγιος άνθρωπος. Ο Σωτήρης ήταν μεγάλη ιστορία για το θέατρο. Τεράστιος ηθοποιός. Τον έφαγε ο καρκίνος και το πάθος του για τον τζόγο. Ήταν άρρωστος με τον τζόγο και όλο τού το έλεγα “Σωτήρη, το καζίνο σε κανέναν δεν έδωσε λεφτά. Μόνο πήρε”.

Έπαιρνε από μένα τις προκαταβολές για τις παραστάσεις και την επόμενη ημέρα δεν είχε ούτε μία δραχμή. Μια φορά τον απήγαγαν οι τοκογλύφοι που είχε δανειστεί για να παίξει και μου τον έφεραν στο γραφείο. Ξαφνιάστηκα. Μου είπαν: “Αν δεν πάρουμε τα χρήματα που μας χρωστάει, δεν θα παίξει το βράδυ στο θέατρο”. Και αναγκάστηκα και τα έδωσα εγώ τα λεφτά για να τον αφήσουν ελεύθερο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μπάρμπρα Στρέιζαντ: «Το Χόλιγουντ μου έκλεινε την πόρτα για το Yentl επειδή ήμουν γυναίκα»
Η θρυλική Στρέιζαντ τιμήθηκε στην τελετή λήξης του 79ου Φεστιβάλ Καννών με τον Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, όμως δεν μπόρεσε να βρεθεί αυτοπροσώπως στη Γαλλία, καθώς αναρρώνει από τραυματισμό στο γόνατο
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ