Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε για τα επαγγελματικά του αλλά και τα ευτράπελα της δουλειάς του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Buongiorno του Mega.
Ο stand-up comedian μίλησε για τα επαγγελματικά του. «Το όνομα της παράστασής μου «Εξωγήινος» το εμπνεύστηκα από τις ανθρώπινες σχέσεις. Είμαστε σε καλοκαιρινή περιοδεία. Έχω ένα φορτωμένο πρόγραμμα τώρα, στο μέλλον δεν ξέρεις τι γίνεται», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Για το δίλημμα stand-up comedy ή ραδιόφωνο, ανέφερε: «το καθένα έχει την δική του μαγεία και προσέγγιση. Το stand-up έχει «πιπέρι» και βρισιές. Δεν πρέπει να τα μπερδεύουμε, μπορεί να είσαι καλός σε ένα μόνο πράγμα».
«Πολύ σύντομα αν πάνε καλά τα πράγματα, μπορεί να έχουμε ένα τηλεοπτικό νέο. Είμαστε σε συζητήσεις για να ξεκινήσει μια ωραία δουλειά», αποκάλυψε.
Σε ένα χωριό, διακόψαμε την παράσταση γιατί χάθηκε ένα παιδάκι. Όταν το βρήκαμε, μου είπαν να συνεχίσουμε κανονικά», συνέχισε αναφερόμενος στα ευτράπελα του επαγγέλματος.