Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αλέξης Γεωργούλης: Η πιο μεγάλη τηλεοπτική αγάπη η Βίκυ Σταυροπούλου

Αλέξης Γεωργούλης: Η πιο μεγάλη τηλεοπτική αγάπη η Βίκυ Σταυροπούλου

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε στην εκπομπή της «Ελένης» για το ενδεχόμενο ενός γάμου, τον τρόπο που η επαγγελματική του ζωή τον έκανε να εξοικειωθεί με τους χωρισμούς και το ρόλο του στο «Γάμος αλά Ελληνικά 3».

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», ο Αλέξης Γεωργούλης αρχικά αναφέρθηκε στην αλλαγή της εμφάνιση του με το μουστάκι: «Στην αρχή με το μουστάκι νόμιζα ότι μοιάζω με τον Super Mario αλλά τώρα νομίζω κάτι άλλο θυμίζω.

Η αλλαγή έγινε για την ταινία «γάμος αλά Ελληνικά 3». Υποδύομαι έναν αγρότη από το χωριό που κατάγεται ο κύριος ‘Πορτοκάλος’».

Για την πολτική του πορεία, ο Αλέξης Γεωργούλης δήλωσε: «Στο ευρωκοινοβούλιο έχουμε φτιάξει μια ομάδα για να μπορούμε να κάνουμε ζυμώσεις σε θέματα πολιτισμού».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή και τις συνεχείς μετακινήσεις, ο ηθοποιός εξομολογείται:

«Από την περίοδο που έμεινα στη Νέα Υόρκη και μετά, δεν ζω πουθενά. Μετακινούμαι συνέχεια. Είναι δύσκολο με αυτές τις συνθήκες να χτίσεις μια σχέση.

Δημιουργούσα μια προσωπική σχέση και «καιγόταν» για τεχνικούς λογούς. Βιώνοντας αυτούς τους ‘μικρούς θανάτους’, εξοικειώνεσαι τους τους μεγάλους χωρισμούς. Αυτόν τον πόνο πια τον έχω κάνει φίλο. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ότι πρέπει να εστιάσω στην προσωπική μου ζωή. Νιώθω ότι υπάρχει χρόνος. Αργότερα μπορεί να το αποφασίσω».

Στην ερώτηση ποια είναι η αγαπημένη τηλεοπτική συνεργασία, αυτή που ξεχωρίζει είναι την Βίκυ Σταυροπούλου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις