Lifestyle

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Αρραβωνιάστηκε τον Μπακ Πάλμερ – «Θα σε διάλεγα και σε αυτή και σε άλλη ζωή

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το super model, ο Αυστραλός σχεδιαστής κοσμημάτων εμφανίζεται γονατιστός μέσα σε μια καρδιά στην άμμο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο διανύει την καλύτερη περιόδο στην προσωπικη της ζωή.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο το βράδυ της Τρίτης (11.08.026) αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, Μπακ Πάλμερ και θα παντρευτούν.

Όπως αποκάλυψε το μοντέλο, ο Πάλμερ της έκανε πρόταση γάμου τον Απρίλιο σε παραλία

«Θα σε επέλεγα σε αυτή τη ζωή και σε κάθε ζωή. Στην αιωνιότητα, αγάπη μου», έγραψε η Αμπρόσιο στη λεζάντα της ανάρτησης.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αμπρόσιο, ο Αυστραλός σχεδιαστής κοσμημάτων εμφανίζεται γονατιστός μέσα σε μια καρδιά στην άμμο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα