Lifestyle

Αμαλία Κωστοπούλου: Πόζες με μαύρο ολόσωμο μαγιό στις διακοπές που κάνει στην Κρήτη

Χαλαρές στιγμές στην Κρήτη για την Αμαλία Κωστοπούλου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην Κρήτη κάνει διακοπές η Αμαλία Κωστοπούλου, η οποία ετοιμάζεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Τζέικ Μέντγουελ μέσα στο 2026. Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου ταξίδεψε στην Ελλάδα για να παρευρεθεί στον γάμο μίας καλής της φίλης και αποφάσισε να το συνδυάσει με διακοπές.

Την Τρίτη 8 Ιουλίου ανάρτησε στο Instagram στιγμιότυπα, στα οποία φαίνεται να χαλαρώνει τόσο σε πισίνα, όσο και σε θάλασσα, φορώντας το ίδιο, μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Φεβρουαρίου 2025 συγκεκριμένα, ο Jake έκανε πρόταση γάμου στην Αμαλία Κωστοπούλου κάτω από τον πύργο του Άιφελ στο Παρίσι. Η ίδια, το αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας το μονόπετρο που της χάρισε.

Λίγους μήνες μετά, το ζευγάρι ετοιμάζει τα πλάνα του για τον γάμο, με την Αμαλία Κωστοπούλου να χαλαρώνει στην Κρήτη.

H Αμαλία Κωστοπούλου σε εικόνα που ανέβασε στο Instagram
H Αμαλία Κωστοπούλου σε εικόνα που ανέβασε στο Instagram
H Αμαλία Κωστοπούλου σε εικόνα που ανέβασε στο Instagram
H Αμαλία Κωστοπούλου σε εικόνα που ανέβασε στο Instagram

Όσο για τον δικό της γάμο, δεν έχουν γίνει πολλές λεπτομέρειες γνωστές, πέρα από το ότι έχει κάνει ήδη πρόβα νυφικού στη Νέα Υόρκη.

«Είναι μια προσωπική στιγμή της κόρης μου αλλά και της οικογένειας μου, δεν θα ήθελα να μοιραστώ τίποτα πάνω σε αυτό και ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας», δήλωσε πρόσφατα η Τζένη Μπαλατσινού σε σχετική ερώτηση για τον επικείμενο γάμο της Αμαλίας Κωστοπούλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ξαφνιάζει η Έλεν Μίρεν: Αποφεύγω τους γιατρούς και προτιμώ για ιατρικές συμβουλές την Τεχνητή Νοημοσύνη
Το 2024 παραλαμβάνοντας κάποιο βραβείο, η 81χρονη καλλιτέχνης είχε σκίσει το κείμενο της ομιλίας που της είχαν δώσει οι διοργανωτές όταν κατάλαβε πως ήταν γραμμένη από ΑΙ
Έλεν Μίρεν
Αγρίνιο: Συγκίνηση στο «τελευταίο αντίο» στον 32χρονο Μανούσο Φαρμάκη – Τραγικές φιγούρες οι αδελφές του, Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφός της Όλγας Φαρμάκη και της Γωγώς Φαρμάκη κατέρρευσε την ώρα που παραλάμβανε στο σπίτι του μία παραγγελία
Αγρίνιο: Συγκίνηση στο «τελευταίο αντίο» στον 32χρονο Μανούσο Φαρμάκη - Τραγικές φιγούρες οι αδελφές του, Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη