Κυριακή, 21 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Αμάνζα Σμιθ: Όταν ήμουν τριών κακοποιήθηκα σεξουαλικά και έπρεπε να προσποιηθώ ότι δεν συμβαίνει

Αμάνζα Σμιθ: Όταν ήμουν τριών κακοποιήθηκα σεξουαλικά και έπρεπε να προσποιηθώ ότι δεν συμβαίνει

Μιλώντας στο ψηφιακό περιοδικό «Mr. Warburton», η Αμάνζα Σμιθ (Amanza Smith) ανοίγει για πρώτη φορά ένα σκοτεινό κεφάλαιο του παρελθόντος της. H σταρ του reality «Selling Sunset» ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά μεταξύ τριών και έντεκα ετών από δύο μέλη της οικογένειάς της.

«Έχω δείξει ένα σκληρό πρόσωπο, το οποίο προέρχεται από το γεγονός ότι από την εποχή που ήμουν τριών ετών κακοποιήθηκα σεξουαλικά από κάποιον πολύ κοντινό μου άνθρωπο και έπρεπε να προσποιηθώ ότι αυτό δεν συμβαίνει», λέει η Αμάνζα Σμιθ (Amanza Smith) στη συνέντευξη στο «Mr. Warburton». 

Η Αμάνζα Σμιθ (Amanza Smith) λέει ότι εξαιτίας αυτού που της συνέβη, ανέπτυξε μια «ικανότητα προστασίας» ή «επιβίωσης» για να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει άσχημες καταστάσεις και δεν το συνειδητοποίησε μέχρι να αποκτήσει δικά της παιδιά το πώς την επηρέασε πραγματικά το τραύμα από την παιδική της ηλικία.

«Μέχρι ο Θεός να μου δώσει ένα κοριτσάκι, δεν έκανε κλικ», λέει. «Με χτύπησε μια μέρα όταν η κόρη μου ήταν σχεδόν δύο ετών και ήμουν έγκυος στον γιο μου. Φανταζόμουν ότι της συνέβαιναν όλα όσα μου είχαν συμβεί. Και άλλαξαν τα πάντα».

Και συνεχίζει: «Ξαφνικά όλα είχαν νόημα: Όλα τα πράγματα με τα οποία είχα ταλαιπωρηθεί στην εφηβεία μου, ο εθισμός στα 20 μου, οι τρόποι με τους οποίους ένιωθα ότι απέτυχα, δεν είχα κίνητρο και ένιωθα με κάποιο τρόπο διαφορετική από τους φίλους μου».

«Πιστεύω πραγματικά ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο», λέει η Σμιθ. «Δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου. Θα ξαναγεννιόμουν και θα ζούσα την ίδια ακριβώς ζωή με τα τραύματα και την κακοποίηση. Θα το έκανα ξανά γιατί είμαι αρκετά δυνατή. Επιλέχθηκα να το περάσω. Τώρα μπορώ να γίνω μια φωνή για να βοηθήσω άλλους να το ξεπεράσουν» πρόσθεσε η κτηματομεσίτρια.

Πριν από το ντεμπούτο της στο «Selling Sunset» στη δεύτερη σεζόν, η Σμιθ ήταν παντρεμένη με τον πρώην παίκτη του NFL Ραλφ Μπράουν μεταξύ 2010 και 2012, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά την Νόα και τον Μπέικερ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις