Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Έπρεπε να εμφανίζομαι γυμνός στην αρχή και στο τέλος του έργου

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Έπρεπε να εμφανίζομαι γυμνός στην αρχή και στο τέλος του έργου

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλος για πολλά. Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά που έκανε ο γνωστός ηθοποιός πως στην αρχή της καριέρας του έπρεπε να εμφανιστεί στο θέατρο γυμνός.

«Είχα την υποχρέωση να εμφανίζομαι γυμνός στην αρχή και στο τέλος του έργου», είπε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος στους οικοδεσπότες της εκπομπής «Στούντιο 4».

«Πήγα στο Κρατικό Βορείου Ελλάδος και κάναμε μία μεγάλη επιτυχία, όπου είχα την υποχρέωση να εμφανίζομαι γυμνός στην αρχή και στο τέλος του έργου. Γυμνός από την πίσω πλευρά, ξαπλωμένος στην παραλία, αρκετά άβολο. Είχε γίνει μεγάλη φασαρία τότε με αυτό, διαφημίστηκε πάρα πολύ… το πρώτο γυμνό στο ελληνικό θέατρο, άντρας γυμνός, συνεντεύξεις, περιοδικά… Εγώ δεν ήμουν μαθημένος σε αυτά και με τρόμαξε λίγο», εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

 

«Όταν πέρασα την ακρόαση μου είπαν ο ρόλος αυτός εμφανίζεται γυμνός στην αρχή και στο τέλος του έργου. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτά, απλά κατά τη διάρκεια των προβών είχα μια συστολή και θυμάμαι ότι ήρθε κάποια σκηνή ο σκηνοθέτης λίγο πριν την πρεμιέρα και όπως φορούσα ένα σορτσάκι, έβγαλε το σορτσάκι και λέει τώρα ήρθε η ώρα να μας πεις τι συμβαίνει», αποκάλυψε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις