Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ανδρέας Γεωργίου: Πίστευα ότι ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ξινός άνθρωπος

Ανδρέας Γεωργίου: Πίστευα ότι ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ξινός άνθρωπος
ΦΩΤΟ NDP

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος της Νίκης Λυμπεράκη στην τελευταία για τη φετινή σεζόν «Μεγάλη Εικόνα» του MEGA.

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών παραγωγών, Ανδρέας Γεωργίου συνάντησε τη Νίκη Λυμπεράκη και με φόντο την Ακρόπολη μίλησε για τα επόμενα προσωπικά και επαγγελματικά του σχέδια.

«Με έναν μαγικό τρόπο έδεσε η ομάδα μας με τον Κούλη Νικολάου και τη Βάνα Δημητρίου. Όταν ξεκινάω μία σειρά, πάντα εγώ είμαι αυτός που λέει: μέχρι δύο χρόνια», δηλώνει αρχικά ο Ανδρέας Γεωργίου.

«Με τη Γη Της Ελιάς δεν έγινε το ίδιο, πάμε για 4η σεζόν και δεν μου είναι εύκολο να αποχωριστώ αυτούς τους ήρωες και η σειρά έχει ακόμα να δώσει. Δεν έχω ανασφάλεια», προσθέτει.

«Πίστευα ότι ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ξινός άνθρωπος, που θα μου κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα και θα μου έλεγε: έλα τώρα που θα συνεργαστώ μαζί σου. Μου το ανέτρεψε όμως στη συνέχεια, γιατί είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και τώρα στεναχωριέμαι που τελειώνει όλο αυτό με το Famagusta», παραδέχεται με χιούμορ ο σκηνοθέτης.

«Σε ηλικία 12 ετών πήρα τηλέφωνο στο ΡΙΚ και τους είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Μίλησα στο τηλέφωνο με τον κύριο Ζένιο και μου είπε ότι ψάχνουν ένα παιδί στην ηλικία μου για μία ταινία», θυμάται ο Ανδρέας Γεωργίου στην κάμερα του MEGA.

«Τα παιδικά μου τραύματα δεν τα έχω επεξεργαστεί ακόμα. Το θέμα του AIDS ήταν για πολλά χρόνια ταμπού και μου δόθηκε η ευκαιρία να βγω και να πω το 2005 ότι οι γονείς μου έχουν πεθάνει από αυτό και ότι ο αδελφός μου είναι φορέας. Σήμερα θεωρώ ότι δεν το συζητάμε με το στίγμα του τότε. Όταν μαθαίνει κάποιος ότι έχει AIDS είναι σοκαριστικό στην αρχή, στην Κύπρο είχαμε στιγματιστεί, ο κόσμος μας απέφευγε. Σίγουρα κάτι κουβαλάω από τότε», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο σκηνοθέτης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στον επικείμενο γάμο του αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο.

«Παντρεύομαι, θα γίνει κανονικά θρησκευτικός γάμος. Ήθελα να κάνω παραδοσιακό κυπριακό γάμο, που μαζεύεται η οικογένεια, οι θείοι με βιολιά και λαούτα. Δεν ξέρω πώς θα είμαι εκείνη την ημέρα αλλά θα ήθελα πολύ να είναι εδώ οι γονείς μου», δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου.

«Εγώ δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Μέχρι πρόσφατα ήταν κάτι πολύ μακριά από μένα ο γάμος και τα παιδιά. Ίσως να είναι και λίγο πιο βαθύ, ίσως να μην ήθελα να δεσμευτώ για να μη χάσω έναν άνθρωπο. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο όμως περάσαμε πολλά, χωρίσαμε και τα ξαναβρήκαμε», περιέγραψε στη Νίκη Λυμπεράκη.

«Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών. Πριν χρόνια είδα μία φωτογραφία της που δεν είχα ξαναδεί και σοκαρίστηκα, γιατί ήταν από τα 30 της. Εκεί κατάλαβα πόσο νέα πέθανε», αποκαλύπτει ο Ανδρέας Γεωργίου.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις