Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ανδρομάχη: Όταν έμαθα ότι κυκλοφορούν φωτογραφίες με προσωπικές μου στιγμές έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου

Ανδρομάχη: Όταν έμαθα ότι κυκλοφορούν φωτογραφίες με προσωπικές μου στιγμές έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου

Στην παρέα του «The 2Night Show», καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τρίτης η ταλαντούχα Ανδρομάχη με την υπέροχη φωνή.

Η Ανδρομάχη, γεννημένη στη Γερμανία, μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αγάπη που είχε από μικρή στη μουσική και πώς από τις σπουδές στη Γερμανική Φιλολογία οδηγήθηκε στον στόχο της που ήταν το τραγούδι.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για το πώς βίωσε η ίδια την διαρροή προσωπικών της φωτογραφιών από ερωτικές στιγμές στο διαδίκτυο. Όπως ανέφερε η ίδια, όταν συνέβη αυτό ήταν μόλις 15 ετών, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της ενώ η παρέα της ντρεπόταν να της μιλήσει.

Η Ανδρομάχη ανέφερε, επίσης, πως οι γονείς της αντέδρασαν πιο ψύχραιμα από αυτό που περίμενε εκείνη.

«Ένα πρόβλημα τέτοιο, μεγαλοποιείται πάρα πολύ όταν ένα παιδί δε μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Όταν συνέβη αυτό σε εμένα ήμουν 15 χρονών. Οι φωτογραφίες μου αυτές βρέθηκαν στο διαδίκτυο, βρέθηκαν παντού.

Δε μπορώ να ψυχολογήσω έναν άνθρωπο που κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ευθύνη, πέραν του ότι είναι τραγικό και δε το κάνεις ποτέ σε κανέναν, είναι τεράστια ευθύνη και την κουβαλάς μετά για μια ζωή. Εκείνος είναι δυο χρόνια μεγαλύτερός μου» είπε αρχικά η Ανδρομάχη.

«Εγώ αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν οι φωτογραφίες μου στα κινητά. Δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψω, χάνεις τη γη. Λες “δε θα το πω στη μαμά μου και στον μπαμπά μου”, η αδερφή μου ήταν πάρα πολύ μικρή, δε μπορούσα να το της φορτώσω ένα τέτοιο βάρος και λέω θα το πω στη φίλη μου.

Όταν μαθεύτηκε όλο αυτό, η παρέα μου ντρεπόταν για μένα. Έπιανε κόσμος γύρω γύρω, και τους έλεγε να μην κάνουν παρέα μαζί μου γιατί έχει κάνει αυτό. Μόνο μια φίλη μου, η Όλγα ήταν δίπλα μου παρόλο που διάφοροι είχαν πιάσει τους γονείς της και έλεγαν διάφορα», είπε η Ανδρομάχη.

Σε άλλο σημείο η νεαρή τραγουδιστρια ανέφερε: «Θυμάμαι να περνάω από καφετέριες και να κρύβονται επειδή είχαν κανονίσει χωρίς εμένα. Τώρα μου φαίνεται αστείο, τότε δεν ήταν.

Ήταν πολύ σκοτεινή περίοδος στη ζωή μου αυτή και είναι ο μόνος λόγος που μιλάω γι’ αυτό και προσπαθώ να παροτρύνω όποιο παιδί υποφέρει από αυτό το πράγμα – δε μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου – δεν είσαι Θεός – είσαι μόνος σου και έχεις να κάνεις με όλο αυτό τον κόσμο γύρω σου που σε δείχνει με το δάχτυλο.

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν πάθεις κάτι δε μαθαίνεις. Δε σκέφτεσαι ποτέ ότι θα συμβεί σε εσένα. Πρέπει και οι γονείς να είναι κοντά στα παιδιά τους γιατί δε μπορεί να το περάσει κάποιος μόνος του αυτό. Εγώ χωρίς λόγο φοβόμουν να τους το πω, όταν το έμαθαν αντέδρασαν πολύ ψύχραιμα σε σχέση με αυτό που περίμενα απλά ήμουν φοβισμένη. Ήταν να γίνει αλλά ευχαριστώ κάθε βράδυ τον Θεό για όλα γιατί αυτή τη στιγμή δε θα άλλαζα κάτι από τον χαρακτήρα μου και από αυτό που κάνω με τον τρόπο που το κάνω», κατέληξε η Ανδρομάχη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις