Δευτέρα, 4 Μαρ.
15oC Αθήνα

Άννα Φόνσου: Δεν έπαιξα ποτέ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν ήθελα να χαλάσω την φιλία μας

Άννα Φόνσου: Δεν έπαιξα ποτέ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν ήθελα να χαλάσω την φιλία μας

Η Άννα Φόνσου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι που την συγκίνησε, για το METOO και για τους ομοφυλόφιλους.

Στη συνέντευξή της, η Άννα Φόνσου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο #METOO αλλά και στους αξέχαστους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου.

«Στην εποχή μας δεν είχαμε METOO, αν σε φλέρταραν και έκαναν μία χειρονομία και δεν ήθελες δεν επέμεναν. Δεν υπήρχε να μπω στο αυτοκίνητο ενός πρωταγωνιστή χωρίς να το θέλω και να με πάει στο Ψυχικό και να με βιάσει. Κατ’ αρχήν δεν θα έμπαινα», είπε.

«Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, «βάζουν» ρυτίδες στις μικρές, γιατί εμείς δεν έχουμε followers. Αυτό ρωτάνε οι επιχειρηματίες, πόσοι σε ακολουθούν».

«Δεν έπαιξα ποτέ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί δεν ήθελα να χαλάσω την φιλία μας. Η Αλίκη ήταν αδερφή μου. Μου πρότεινε να πάιξω ένα χρόνο μόνη μου στο θέατρο Αλίκη», επεσήμανε η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου τραγουδά το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Τάκη Μπουγά, «Μονάχη μου παλεύω».

«Μου έστειλαν τους στίχους και άκουσα τη φωνή του Τάκη Μπουγά και δεν μπορούσα να το αντέξω, με έπιασε μία τρέλα. Κλαίω στο τελευταίο κομμάτι του τραγουδιού, λείπει πολύ ο Τάκης Μπουγάς», παραδέχθηκε η Άννα Φόνσου.

Για τους ηθοποιούς υπογράμμισε πως, «δεν θα μπορούσα να παίζω σε καθημερινό σίριαλ, θα έπρεπε να κλείσω “Το Σπίτι του ηθοποιού”.

Οι ηθοποιοί πρέπει να περιορίσουν να κάνουν διαφημίσεις, σίριαλ και θέατρο μαζί πρέπει και άλλοι ηθοποιοί να δουλέψουν. Θα έκανα καταγγελία αν ήμουν πρόεδρος του ΣΕΗ, δεν γίνεται να ”πεθαίνουν” τους ηθοποιούς για να τους βάζουν σε όλα τα σίριαλ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις